LifeStyle

Ce copaci alegem pentru a avea umbra in gradina

Imediat ce primavara incepe sa ne dezmierde cu zile mai frumoase, in care soarele isi face simtita din plin prezenta, ne mutam cea mai mare parte a activitatilor din timpul liber afara.

Daca, deocamdata, soarele este o prezenta placuta, de care vrem sa ne bucuram in fiecare moment, situatia se va schimba in curand, cand vom incepe sa cautam umbra.

Exista mai multe specii de copaci de umbra din care puteti alege, insa, inainte de a lua o decizie, trebuie sa aveti in vedere mai multe criterii, dintre care amintim: cat de repede creste copacul, cat de mult se extind radacinile si coroana lui, ce dezavantaje ar putea avea (de exemplu, sunt arbori care atrag insectele sau care produc diferite secretii ce murdaresc mobilierul si aleile).

In editia de aprilie a revistei Casa Mea am analizat cele mai potrivite specii pentru umbra, cu ajutorul carora puteti sa creati o gradina spectaculoasa si reconfortanta chiar si in cele mai caniculare zile. 

Text: Simona Popa

 

Related posts

Treptele Unirii, un recital de Emil Boroghină, în turneu la Ierusalim

Adina Meyers

#ColorAttitude by Tefal: Descoperă o super putere în fiecare culoare!

Adina Meyers

KG 550 – noua matura inteligenta de la STIHL

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe