LifeStyle

Concurs Gerovital: afla daca esti una dintre cele trei castigatoare!

Casa Mea si Farmec te invita sa te bucuri de cele mai noi deodorante antiperspirante Gerovital H3 Evolution, singurele deodorante cu acid hialuronic de pe piata!

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele trei seturi de deodorante marca Gerovital H3 Evolution. Fiecare set cuprinde trei deodorante mari (150ml) si trei mici (40ml), cu parfumuri delicate in note elegante si feminine: Diamond for Woman, Sapphire for Woman si Pearl for Woman.

Cum procedezi?

1. Share public acestui concurs pe pagina ta de Facebook.

2. Posteaza un comment cu link catre deodorantul care crezi ca te caracterizeaza cel mai bine (Diamant, Perla sau Safir) din aceasta pagina.

Concursul se desfasoara in perioada 5-12 august, iar extragerea castigatorilor se va face pana la data de 14 august.

Echipa Casa Mea si Farmec va ureaza mult succes!

Pentru a afla daca sunteti una dintre cele trei castigatoare ale concursului accesati galeria foto!

Deodorantele antiperspirante cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution

Deodorantele antiperspirante cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution sunt produse inovatoare create de specialistii Farmec. Pe langa protectia indelungata sporita, acestea asigura o hidratare intensa pentru pielea sensibila din zona axiIara si nu lasa urme galbene sau albe pe haine. Deodorantele sunt disponibile in trei sortimente a caror eleganta si feminitate se reflecta atat in denumirile sale, cat si in parfumurile delicate si florale in care se pot regasi orice stil si atitudine.

Astfel, pentru femeile puternice care vor sa-si puna in evidenta feminitatea bine echilibrata, Diamond for Woman are un parfum floral discret, dar foarte bine accentuat de note de tuberoze, flori de portocal si mandarine. Sapphire for Woman are o amprenta parfumata eleganta si distinsa, ideala pentru femeile delicate, cu note de trandafiri si iasomie. Pearl for Woman este un deodorant cu note dulci si rotunde, potrivit pentru femeile romantice si cu o combinatie unica de parfumuri fructate si florale.

 

Related posts

Acoperisul Gerard

Adina Meyers

S-a lansat Programul Saint-Gobain ATELIER

Adina Meyers

DO IT YOURSELF: Candele homemade parfumate

Adina Meyers