LifeStyle

Concurs de la Delta Studio – Castiga o lampa FOSCARINI/ saptamana!

Intre 7 si 24 decembrie, Mos Craciun si Delta Studio daruiesc 3 LAMPI DOLL de la renumitul brand Italian Foscarini. 

In fiecare zi de luni (7 decembrie, 14 decembrie, 21 decembrie), lampa saptamanii va fi anuntata pe pagina de Facebook Delta Studio. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie:

1. sa dai like paginii Delta Studio
2. sa dai share la imaginea cu lampa din saptamana respectiva
​3. sa te inscrii la newsletterul DeltaStudio, folosind formularul din pagina de concurs: http://www.deltastudio.ro/contact-2/concurs

Castigatorul saptamanii va fi extras prin tragere la sorti in lunea urmatoare (si pe 24 decembrie pentru ultima saptamana), folosind site-ul random.org, si va fi anuntat pe Facebook si pe pagina din site. In fiecare saptamana, oferim 1 singura lampa, anuntata in fiecare luni pe Facebook. Share-urile pentru lampile deja oferite nu vor fi luate in calcul, inscrierea in saptamana 2 si 3 de concurs implicand un nou share pentru imaginea cu lampa din saptamana respectiva. Mai multe detalii in regulamentul de aici: http://www.deltastudio.ro/contact-2/concurs.

Despre Premii:

Foscarini este o companie italiana care concepe, dezvolta si produce corpuri de iluminat ce devin emotii pure, in colaborare cu renumiti designeri din intreaga lume. Lampa DOLL este creata de designerul  Ionna Vautrin si inspirata de papusile traditionale japoneze Kokeshi. 

SUCCES!

Related posts

OOhh by Lübech Living și Omy Design&Play, pentru prima dată în România prin Design&After

Adina Meyers

Vedetele autohtone vor strânge hrană pentru animalele fără adăpost la PetExpo

Adina Meyers

CASARA – O POVESTE

Adina Meyers