LifeStyle

GEZE Romania, cresteri de peste 20% in prima jumatate a anului fiscal 2015-2016

GEZE Romania, liderul in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranţa, estimeaza la jumatatea anului fiscal 2015-2016 cresterea cifrei de afaceri cu peste 20% comparativ cu perioada similara a anului trecut. Compania se bazeaza pe mentinerea ritmului actual de crestere pentru ȋntregul excercitiu financiar si pe o majorare de doua cifre a vanzarilor, tendinta pozitiva fiind sustinuta de evolutia pietei ȋn perioada post-criza si de lansarea unor noi produse, orientate spre cele mai moderne tehnologii.

“Am reusit sa mentinem trendul ascendent al cifrei de afaceri prin furnizarea unor solutii complete care integreaza toate gamele de produse. GEZE nu vinde un produs, ci ofera pachete complexe si isi asuma responsabilitatea pentru implementarea lor. Evolutia financiara se datoreaza atat echipei de consultanti de proiect, care acopera toate etapele unui proiect, cat si a solutiilor customizate in functie de tendinte si de cererea clientilor”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.

In Romania, GEZE este cunoscut pentru sistemul de usi automate – batante, glisante, rotative, acestea reprezentand 50% din cifra de afaceri. O alta pondere importanta, 20% din cifra de afaceri, este ocupata de tehnologia pentru usi, care cuprinde mai multe tipuri de amortizoare. Pe langa aceste categorii, GEZE pune accent pe furnizarea sistemelor de desfumare si a partitiilor de sticla pentru compartimentare, aceste solutii fiind solicitate tot mai des in ultima perioada.

Segmentul de servicii “after sales” ocupa un rol important ȋn dezvoltarea companiei, programul GEZE Service multi brand cunoscand o crestere importanta la nivel national. Astfel, in ultimul an, divizia de service si mentenanta a companiei si-a imbunatatit rezultatele cu peste 18%.

Compania vizeaza proiecte din diverse domenii existente pe piata din Romania, 39% din vanzarile GEZE fiind sustinute de segmentele de retail, in timp ce spatiile de birouri ocupa 28% din cifra de afaceri a anului curent. Acestea sunt urmate de segmentele industrial, hotelier si medical, insa un loc important il ocupa si proiectele de refurbishment.

“In ultimii doi ani, dezvoltatorii au inceput sa investeasca si sa respecte tot mai mult standardele de siguranta, certificarile “green” si tendintele in design. De accea, GEZE pune accent pe divizia safety, incurajeaza “conceptul verde” si implementeaza aceasta gama de produse premium in cazul proiectelor noi”, spune Vlad Stanislav.

GEZE ofera o gama variata de solutii, personalizate in functie de caracteristicile fiecarui proiect. Astfel, compania a furnizat pachete speciale de usi pentru evacuarea unui numar mare de persoane, folosite in spitale sau hoteluri; usi cu un grad ridicat de izolare termica pentru spitale; sisteme de evacuare a gazelor si fumului, dar si produse de interior pentru proiectele rezidentiale etc.

Anul acesta, GEZE si-a dezvoltat portofoliul printr-o gama larga de proiecte de referinta din diverse domenii. Astfel, in segmentul retail a contribuit la finalizarea Mega Mall, Coresi Brasov si a retelelor de supermarket-uri Lidl, Penny Market si Dedeman; in segmentul office a furnizat produse pentru Bucharest One, sediul EON, UBC Cluj; in segmentul industrial, medical si industria hoteliera catre Techno Stamp Bacau, clinici medicale private din Oradea si Craiova, Hotel Caro Bucuresti, Aeroportul din Iasi. Printre proiectele aflate in desfasurare se regasesc: Park Lake Mall, Pipera Plaza, Cladirea Hermes 2, Aeroportul din Arad, Fabrica Pirelli si altele.

In anul 2016, compania mizeaza pe dezvoltarea proiectelor din segmentul de cladiri de birouri premium, a retelelor de hypermarketuri, ansamblurilor comerciale si centrelor medicale private, dar si pe lucrarile de renovare si modernizare a constructiilor existente. Planurile de viitor includ prezentarea unui nou produs la targul FENSTERBAU FRONTALE din Nurnberg, dezvoltarea unor solutii inovatoare individuale in centrul tehnologic propriu si lansarea unui portal prin care clientii pot urmari in real-time usile instalate in proiectele lor.

 

Related posts

City break 2020: 10 destinații deosebite care merită văzute

Adina Meyers

Festivalul Ceaiului si al Cafelei se incheie la Bell’Agio Casa printr-o Expozitie de Ceai, Cafea, Arta si Mobila Traditionala

Adina Meyers

Castigatori concurs BIFE-SIM 2014

Adina Meyers