LifeStyle

CONCURS: Câștigă o fântână decorativă de la bluConcept

Casamea.ro și bluConcept te premiază! Intră în concurs și poți câștiga o fântână decorativă „Șipot Exuberanță” din colecția „Energetic”, în valoare de 230 lei.

Ce trebuie să faci:

1. Înscrie-te la newsletter-ul casamea.ro 

{{NewsLetter}}

2. Intră pe pagina noastră de Facebook și recomandă fântâna unui prieten, cu TAG la postarea de concurs 

3. Arată că apreciezi premiul printr-un LIKE la paginile bluConcept și casamea.ro

Despre premiu:

Fântâna decorativă Șipot însuflețește orice spațiu în care este amplasată, invadându-l cu ritmuri vesele ale apei și cu prospețimea bambusului natural. O fântână realizată exclusiv din materiale naturale, fântâna Șipot înviorează atmosfera și creează o stare de bine molipsitoare.

Ideală pentru orice tip de spațiu, această fântână decorativă se bucură de un ritm rapid al curgerii apei ce motivează și încurajează privitorul să se bucure de fiecare zi. Căderea de apă are ca efect absorbirea energiei negative degajată de aparatura electrocasnică și crearea unei atmosfere vii, relaxante și revigorante.

Fântâna este realizată din bambus, iar tabloul acestui colț de natură este întregit de pietrele de râu, placa din piatră și vasul de ceramică. Fluxul voios de apă este asigurat de o pompă mică și silențiosă, ascunsă bine sub pietrele decorative din vas.  

Extragerea câștigătorului va avea loc pe 22 mai și va fi postată pe pagina noastră de Facebook.

 

Related posts

(P) Alexandra Stan joacă rolul lui Moş Crăciun la Cămara cu Merinde

Adina Meyers

Salata chinezeasca

Adina Meyers

Târgul dedicat animalelor de companie, PetExpo, își deschide porțile pe 15 iunie

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe