LifeStyle

Coloana cu hidromasaj Fresh de la Roca, veritabila sursa de energie si relaxare

Roca, lider mondial in crearea de solutii pentru baie, prezinta coloana de dus Fresh, modalitatea cea mai simpla de a beneficia de un masaj relaxant in propria baie, indiferent de momentul zilei.

Bucuresti, 29 martie 2010 – Roca Obiecte Sanitare Romania prezinta noua coloana de dus Fresh, o solutie functionala si comoda de echipare a camerei de baie cu un sistem de hidromasaj modern, cu efecte reconfortante asupra fiecaruia. Dusul devine astfel cel mai placut moment al zilei, fie ca ne incarca cu energie dimineata, fie ca ne relaxeaza dupa o zi lunga.

Coloana de dus cu hidromasaj Fresh are un design elegant, datorat corpului din acril, de culoare alba, ce confera spatiului de baie o nota de modernitate si stil. Noua coloana de la Roca este prevazuta cu un cap de dus fix, o para de dus mobila, trei jeturi de hidromasaj vertical cu dubla functie, de relaxare sau stimulare, ce transforma dusul zilnic intr-o adevarata experienta senzoriala. Jeturile de apa pot fi indreptate catre zone specifice ale corpului, astfel incat sa fie eliminate durerile musculare si tensiunea si, in acelasi timp, sa indeparteze oboseala.

Datorita dimensiunilor de 130 mm latime si 1454 mm inaltime, coloana de dus Fresh poate fi instalata atat langa cada de baie, cat si langa cadita de dus, ceea ce ofera utilizatorului posibilitatea de a o integra in propriul spatiu de baie, oricare ar fi preferintele sale. Capul de dus fix, de 450 mm, imita efectul ploii, pentru o relaxare totala. In plus, Fresh dispune de o baterie termostatica, functie ce permite evitarea variatiilor nedorite, astfel incat temperatura apei sa ramana constanta.

Coloana de dus Fresh este disponibila in toate showroom-urile Roca din tara, la pretul de 4.513 RON, fara TVA.

Designul remarcabil al obiectelor sanitare Roca, dar si varietatea acestora, ofera oricui posibilitatea de a-si construi un spatiu de baie perfect adaptat propriei personalitati, indiferent de preferintele in materie de design interior.

Despre ROCA

Roca, lider global in productia de obiecte sanitare, este prezent in peste 135 de tari din toata lumea. Compania este considerata un punct de reper in industrie, designul produselor sale lansand tendinte peste tot in lume. Ca parte a procesului de evolutie permanenta, Roca se concentreaza pe tehnologie, design si inovatie. Rezultatul acestei munci consta in parteneriatele pe care le-a incheiat cu cei mai renumiti arhitecti (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), decoratori si studiouri de design (Benedito Design, Giugiaro, Schmidt & Lackner). Roca pune un accent deosebit pe protejarea mediului inconjurator, realizand aceasta prin design-ul produselor si prin evolutia constanta a sistemelor ce reduc consumul de apa si energie.

Ca parte a dorintei sale de a evolua si a inova, Roca implementeaza actiuni si programe ce sprijina tinerele talente, precum Concursul International de Design Jump the Gap, care incurajeaza talentele viitorului si ofera, atat proiectului castigator, cat si designerului, posibilitatea sa devina cunoscuti la nivel international. Decizia juriului va fi anuntata in luna septembrie a acestui an, cu ocazia Targului 100% Design ce are loc in Londra.

Roca este prezenta in unsprezece showroom-uri din Romania, in orase precum Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Craiova, Sibiu, Oradea sau Timisoara. Compania spaniola a intrat pe piata romaneasca in urma cu trei ani, cand a achizitionat producatorul local de obiecte sanitare Cesarom de la grupul austriac Lasselsberger.

Related posts

Gealan, partener oficial in renovarea a doua cladiri situate pe Domeniul Regal Savarsin

Adina Meyers

Gealan Romania investeste peste un milion de euro in 2013

Adina Meyers

Clubul Equestria gazduieste demonstratii de dresaj natural, sustinute de actorul Denis Stefan

Adina Meyers