LifeStyle

Colectorul anticalcar – inovația Tefal pentru aparate fiabile și performanţă de durată

Achiziția unui aparat de călcat este o investiție de la care aștepți performanță și rezultate impecabile – manevrare ușoară și rapidă, protecția țesăturilor, netezire perfectă, dar și o durată de viață îndelungată a aparatului. Un sistem de călcat performant este aliatul tău atunci când vrei să obții amprenta unui personal branding de succes. 

Una dintre cele mai frecvente situații care te împiedică să ai o sesiune de călcat plăcută și care poate afecta chiar și țesăturile, o reprezintă depunerile de calcar. Dacă până acum obișnuiai să utilizezi diverse soluții de curățare, Tefal vine în ajutor cu o inovație simplă și eficientă, care te scapă de probleme și asigură o performanță de lungă durată a aburului: colectorul anticalcar, un sistem disponibil pe o gamă largă de stații și fiare de călcat Tefal.

Avantaje multiple

Sistemul inovator exclusiv de la Tefal colectează optim și cele mai mici particule de calcar și, în același timp, previne apariția depunerilor noi. Îndepărtarea acumulărilor de calcar este mult mai eficientă, comparativ cu soluțiile tradiționale – la fiecare trei luni, în colector, este reținută aproximativ o lingură de calcar.

Colectorul are un design unic, este detașabil, simplu de manevrat și de golit, și, cel mai important, ajută la menținerea aceleiași performanțe a aburului mai mult timp și la funcționarea corectă a aparatului.

Tips & tricks

Aparatele de călcat Tefal dispun de colector anticalcar și au fost proiectate pentru a fi utilizate cu apă de la robinet netratată. Totuși, în situația în care duritatea apei este foarte mare, se recomandă folosirea unei combinații de 50% apă de la robinet + 50% apă distilată.

Mai multe informații despre întreaga gamă de aparate Tefal dotate cu sistem de colectare anticalcar sunt disponibile aici: http://www.tefal.ro/colector-anticalcar

 

 

 

 

 

Related posts

Microplante bio și flori comestibile: ce delicii se ascund în grădina ta – FOTO

Adina Meyers

Dezvoltatorii construiesc locuinte mai mici comparativ cu cele din anii ‘80

Adina Meyers

Show haute couture de portelan pictat manual la Bordighera 24 – 28 august 2012/ Hotel Villa Elisa

Adina Meyers