LifeStyle

Ceresit a strans 30.000 de euro pentru refacerea cladirilor avariate de zapada

Suma ce va fi utilizata pentru reconstructia cladirilor grav avariate, din judetele afectate de caderile masive de zapada In aceasta iarna.

Consumatorii au receptat pozitiv mesajul campaniei “Ti-e la Indemana sa ajuti!” si au decis sa se identifice cu scopul caritabil al acesteia, achizitionand produse Ceresit. De asemenea, initiativa s-a bucurat si de sprijinul unor publicatii de prim rang, prin promovare media.

Astfel, valoarea ce urmeaza a fi directionata catre reconstructia cladirilor grav afectate de iarna grea este de 30.000 EUR (1% din vanzarile Ceresit din perioada 15 februarie – 15 martie 2012). Lucrarile vor fi efectuate cu materiale Ceresit reprezentand contravaloarea In produse a sumei stranse pe durata campaniei.

In perioada urmatoare, Ceresit, Impreuna cu primariile din judetele cele mai afectate de zapada, va selecta locuintele sau cladirile de interes public ce vor beneficia de acest ajutor.

Lista materialelor de constructii Ceresit ce urmeaza a fi donate include: adezivi pentru polistiren, amorse, tencuieli, gleturi si vopsele lavabile.

Mai multe informatii despre aceasta campanie, precum si detalii despre cazurile sociale selectate, puteti gasi pe www.ceresit.ro.

Related posts

Motosapa iti poate usura foarte mult munca in gradina – noi te ajutam sa o alegi pe cea potrivita

Adina Meyers

Rasfat regal cu miere greceasca de cimbru. Noua gama Royal Honey de la Apivita relaxeaza, hidrateaza si catifeleaza pielea

Adina Meyers

Expozitia: Numitorul Comun – Moartea

Adina Meyers