LifeStyle

Selena Romania: “Am preluat MGA si am inceput deja extinderea portofoliului si a productiei”

Selena Romania, reprezentanta holdingului international Selena cu capital polonez si listat la Bursa de la Varsovia, a finalizat procedurile de preluare a producatorului autohton de materiale de constructii Euro MGA. In urma procesului de restructurare Selena Romania a inceput deja sa largeasca gama de produse si a lansat noi materiale precum adezivii pentru polistiren si gleturile pe baza de ipsos. In consecinta, vanzarile Euro MGA au crescut in primul semestru din 2012 cu aproximativ 49%, iar compania urmareste un ritm de crestere mai sustinut si pentru a doua jumatate a anului.  

Inainte de preluare, Euro MGA a trecut printr-un proces important de restructurare ca parte din planul de finalizare a procedurilor de insolventa. Actiunile de reorganizare a producatorului de materiale de constructii au inclus printre altele ajustarea portofoliului de produse. In prezent, ulterior preluarii, Selena a repornit investitiile in tehnologizarea fabricii de la Domnesti si urmareste extinderea in continuare a gamei de produse.

“Am incheiat cu succes preluarea si reorganizarea Euro MGA si ne propunem ca anul viitor compania sa inregistreze profit. Pincipalele elemente care vor sta la baza evolutiei pozitive sunt dezvoltarea si diversificarea produselor si cresterea capacitatii de productie. Totodata, ne propunem sa extindem distributia pentru a asigura o acoperire geografica mai buna si pentru a utiliza cat mai bine reteaua de distributie Selena pe toate canalele”, a declarat Dorin Spataru, Administratorul Selena Romania.

“Ne propunem sa improspatam notorietatea brandului MGA. Totodata, vom continua extinderea gamelor de produse, precum gleturile, chiturile de rosturi si adezivii, pentru a raspunde cat mai bine asteptarilor clientilor. Intrucat vanzarile au inceput sa creasca anul acesta, am utilizat cat mai mult din capacitatea de productie, iar acum operam la capacitate maxima in fabrica de la Domnesti”, a declarat Laurentiu Stefanescu, Director Euro MGA.

Rezultatele pentru primele sase luni ale anului curent indica deja o crestere cu 49% pentru producatorul preluat. Selena urmareste sa mentina acest trend pana la finele anului.

Related posts

Cele mai inovatoare mall-uri din lume

Adina Meyers

Centenarul, un exerciţiu de exorcizare

Adina Meyers

Artmark pregateste o noua surpriza

Adina Meyers