LifeStyle

Ceasuri inedite pentru cadouri cameleonice

Sărbătorile lansează cea mai mare provocare, când vine vorba de alegerea unui cadou care să surprindă. Cameleonia vine să-ți simplifice sarcina și îți pune la dispoziție o gamă diversificată și unică de ceasuri de damă, marca Worwit, care excelează prin design și calitate.

Mai mult, cadoul devine și mai surprinzător datorită modului de prezentare, ceasul fiind încorporat într-o doză de aluminiu de dimensiunea celor folosite la băuturi.

Cadoul potrivit pentru o lady

Cu un ceas modern, creat după ultimele tendințe și adus la rang de bijuterie, nu ai cum să dai greș. De aceea, Cameleonia îți propune 4 modele de ceasuri de damă, inedite, pentru a le oferi cadou de Sf. Nicolae sau de Crăciun.

Ceasurile indică timpul, dar sunt și bijuterii care se remarcă ușor. Astfel că, ceasurile Worwit de la Cameleonia au fost concepute pentru a crea o declarație de stil unică. Oricare dintre cele 4 modele de ceasuri vor fi un cadou perfect pentru o lady.

Ceas Worwit Lady Black or White

Rafinamentul contemporan al acestui ceas te impresionează de la prima vedere. Disponibil în două versiuni, alb și negru, ceasul Lady subliniază perfect finețea și eleganța premium pe care trebuie să o aibă un astfel de accesoriu. Cu un mecanism quartz Seiko și un cadran pe care sunt marcate doar cifrele 6, 9 și 12, dar și un indicator al datei, ceasul cu curea de silicon este ușor de adaptat la orice ținută.

Ceas dama Worwit Vintage Gold

Acest ceas creează o simbioză perfectă între stilul vintage și cel modern, devenind un accesoriu perfect pentru o femeie care preferă eleganța retro, adaptată tendințelor actuale.  Ceasul Vintage Gold are la bază un mecanism quartz Miyota și prezintă un cadran de dimensiuni mici, decorat cu pietre strălucitoare și o curea din piele ecologică de culoare aurie,

Ceas dama Worwit Bombay RG White Leopard

Contemporanul aduce în prim plan și animal print-ul când vine vorba de stilistica ceasurilor, astfel încât ceasul Bombay RG White Leopard devine un accesoriu must-have pentru femeile care adoptă mereu ultimele tendințe.  La nivel de design, acest ceas prezintă o combinație între prețiozitate și modernism printr-o combinație cromatică specială, întâlnind imprimeul de leopard, auriul și rozul. Pietrele ce delimitează conturul și indică și orele, difuzează lumina elegant, transformând ceasul într-o bijuterie. Garanția fiabilității e oferită de mecanismul japonez Miyota și cureaua de silicon, care este și extrem de versatilă. 

Ceas dama Worwit Slave Dark Red

Minimalismul poate fi adus la rang de rafinament printr-un design deosebit exprimat monocrom. Un exemplu clar este ceasul Slave Dark Red într-o nuanţă de roşu închis ce transmite feminitate, pasiune, eleganţă. Braţara sa magnetică este ideală pentru femeile cu o încheietură subţire a mâinii. 

 Alege un ceas Worwit de la Cameleonia, dacă vrei să faci un cadou inedit pentru o persoană dragă!

Related posts

De ce pariorii profesioniști pariază zilnic

Adina Meyers

Noi reglementări urbanistice in Otopeni

Adina Meyers

„Livada școlii”, un eveniment inedit la Liceul Jean Monnet din București

Adina Meyers