Decor LifeStyle

Ce perne este de preferat să alegem?

De obicei asociem pernele cu dormitorul și somnul, dar ele pot fi de asemenea, un accesoriu decorativ modern şi foarte elegant atât pentru living, cât și pentru birou. Oricum astăzi pernele şi pernuţele nu pot lipsi dintr-un décor de living, de exemplu, în cazul unei amenajări contemporane

Perna pentru copii Bellamy, umplutura in, bonami, 91 lei

 

Iată câteva propuneri de la Bonami.

Fata-de-perna-we-love-beds-Bonami_139-lei.

Ce perne este de preferat să alegem? Depinde doar de imaginația dumneavoastră și de configurația camerei. Puteți alege diverse forme: ovale, dreptunghiulare, pătrate, rotunde și materiale luxoase, cum ar fi catifeaua sau blana, fie ea chiar și artificială, care sunt populare în acest moment.

Set-2-fete-de-perna-reversibile DecoKing-Papavero-40-x-40-cm, 40  lei.

Pernele clasice sau pătrate arată bine pe canapea. Imprimeurile ludice, cu forme geometrice revin la modă, dar și cele abstracte sunt încă în tendințe.

Modelele florale ies în evidență în combinație cu lemnul, așa că, dacă aveți un interior în stil rustic, nu ezitați să le folosiți. În ceea ce privește interioarele moderne, optați pentru perne mai degrabă monocromatice. Iubitorii de tehnologie pot merge pe materiale metalice.

Nu uitaţi că la modă pentru materialele textile, deci şi în cazul pernelor, sunt la modă bordurele decorative.

Perna-Dutchbone-Ottava45-x-45-cm-verde-,                albastru bonami, 164-lei.

Pentru pernele ce nu sunt destinate odihnei, nu este necesar să puneți accentul pe umplutură sau să le achiziționați pe cele mai scumpe, din lână de oaie sau fibre speciale. Optați pentru spuma poliuretanică: în ciuda prețului foarte rezonabil, este confortabilă și voluminoasă, cel puțin la început. Dacă doriți să folosiți perna în timp ce vă uitați la televizor sau citiți, este mai bine să optați pentru o variantă mai rezistentă.

Perna cilindrica umpluta cu-hrisca Foonka-Slama, bonami-50-x-15-cm, 139-lei.

În caz că aveți probleme cu alergiile, umplutura din silicon este soluția optimă. Nu uitați de pernele pentru cadă, concepute special pentru a vă relaxa. Sunt o invenție extrem de ingenioasă! Sau ce ați zice de perne umplute cu semințe de in, create pentru pătuțurile copiilor: o soluție sănătoasă pentru cei mici.

 

 

 

Related posts

Sfatul smart de la Dr. Hart: activeaza digestia cu enzime pancreatice

Adina Meyers

Cum pregătești pieptul de rață corect, pas cu pas

Adina Meyers

Cum dotăm camera de hotel cu echipamente profesionale

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe