LifeStyle

4 momente aparte în preajma sărbătorilor în care poți savura vinurile Beciul Domnesc

De cele mai multe ori nu avem nevoie de un motiv anume pentru a ne delecta cu un vin bun, însă, dacă și momentul este special, savoarea licorii care ne va încânta papilele gustative provoacă o adevărată sărbătoare a gustului. Vinul se bea alături de cei dragi, de familie sau de prieteni, el ne deschide apetitul, ne relaxează, ne îndeamnă să împărtășim povești și să ne bucurăm de ce ne oferă prezentul.

Beciul Domnesc aduce poveștile frumoase pe mesele românilor de ani și ani, iar momentele în care putem descoperi secretul unui caracter aparte sunt multe și diverse, mai ales in preajma sărbătorilor.

Cel mai așteptat moment este Crăciunul, când toți visăm la cadouri, la deliciile pregătite de mama sau bunica, la momentele acelea calde, când râdem și povestim, iar timpul parcă stă în loc. Este momentul perfect pentru un pahar de Beciul Domnesc, după gustul fiecăruia. Puteți alege o tradițională Fetească Neagră cu note fructate de prune, completate de cele de mure și de incitante note condimentate de scorțisoară, sau puteți opta pentru un Chardonnay care se distinge prin notele de citrice și măr verde ale vinului tânăr, cu o aciditate echilibrată ce-i conferă prospețime, un vin care să fie promisiunea unor clipe de neuitat petrecute alături de oameni cu un caracter aparte.

Perioada sărbătorilor vine și cu cateva zile libere pentru mulți dintre noi. Timp perfect de petrecut cu prietenii, fără grija orelor care se scurg, depănând povești. La astfel de întâlniri, te sfătuim să alegi o salată ușoară, o porție de paste sau un risotto, toate combinându-se perfect cu un pahar de Beciul Domnesc Rose. Lasă-te surprins de notele de grepfrut roz și simte energia unui vin elegant, cu arome de trandafir, pentru un moment relaxat de fericire pură.

Între Craciun și Revelion, îți recomandăm să nu ratezi prânzul de duminică, ce se ia mereu în familie. Un moment de echilibru și bucurie, pe care îl așteptăm cu toții, să ne împărtășim tot ce s-a întâmplat în timpul săptămânii, să ne bucurăm de clipele frumoase alături de cei dragi, să ne delectăm cu mâncărurile preferate, pregătite cu dragoste, în tihnă și servite alături de un pahar de vin. E momentul perfect pentru vinurile albe din gama Beciul Domnesc, un pahar de Sauvignon Blanc sau o Fetească Regală vor deschide apetitul pentru povestile de zi cu zi, alături de o carne albă la grătar sau de delicioasele preparate din pește, după vechi rețete de familie.

Se spune despre vin că este un liant social, aduce oamenii împreună, punctează prin savoare și eleganță momentele cele mai fericite din viața noastră. Iar noaptea de Revelion este un astfel de moment special, când ne adunăm cu prietenii dragi și lăsăm conversația și distracția să curgă alături de un pahar de vin roșu.

Îți recomandăm să asortezi petrecerii dedicate Anului Nou un Cabernet Sauvignon de la Beciul Domnesc, cu aromele lui inconfundabile de afine și mure care sunt îmbrăcate de note dulci amărui de ciocolată și accentuate de note condimentate de piper negru, vanilie și cuișoare sau un un Merlot cu note aromatice fructate nuantate de accente condimentate.

 

Orice moment special din viață ați trăi, Beciul Domnesc vă invită să transformați propriile momente în povești de care să vă aduceți aminte și peste ani și ani de zile. În plus, nu uitați să vă bucurați de complexitatea aromatică eliberată de fiecare picătură, să ascultați povestea vinului și a oamenilor dragi alături de care îl gustați! Descoperiți povestea unui caracter aparte :  www.uncaracteraparte.ro 

Și, în plus, în acest sfarsit de an, Beciul Domnesc își premiază colecționarii de vinuri. Intră pe http://www.uncaracteraparte.ro/ și descoperă cum poți câștiga zilnic un un premiu Beciul Domnesc.

 

Related posts

Ce trebuie să faci când te confrunți cu infertilitatea? 

Adina Meyers

Call for Architects and Designers – Albumul Delta Studio Lifestyle Design Interior 2018

Adina Meyers

INSTAL BIZ- lansarea oficiala a site-ului ro.instalbiz.com

Adina Meyers