Amenajare baie Practic

Ce este cu adevărat important atunci când te cazezi la hotel?

 

În primul rând, camera trebuie să fie curată, baia trebuie să fie personală și bine igienizată, cearceafurile trebuie să fie impecabile. In plus, micile comodități atât de importante pentru clienți, precum cosmeticele hoteliereprosoapele și halatele pentru hotel, papucii de unică folosință și toate accesoriile atât de necesare confortului oaspeților, trebuie să fie prezente în fiecare cameră.

Sanito.ro este un magazin cu peste 15 ani vechime în comerțul de produse pentru curățenie și igienă și accesorii și produse pentru hoteluri, oferind o gamă vastă de soluții de înaltă calitate.

Se poate alege dintr-un pachet selectat cu grijă de produse cosmetice hoteliere, odorizante și textile hoteliere, care garantează o experiență la superlativ a vizitatorilor. Oaspeții nu mai caută doar un pat în care să doarmă și un acoperiș deasupra capului, ci doresc experiențe, confort, calitate și să se simtă bine în hoteluri cu facilități deosebite. Vor să se simtă răsfățați în perioada lor pauza, după un timp îndelungat de muncă. Acest lucru nu se referă neapărat la a avea un jacuzzi sau saună în camera, ci la acele elemente de baza, pe care le oferiți și care pot să facă diferență. În plus, majoritatea turiștilor își doresc să le fie depășite așteptările atunci când aleg un hotel, chiar dacă nu se numără printre cele mai pretențioase.

În industria hotelieră, concurența este acerba și pentru a avea un grad de ocupare ridicat tot timpul anului, hotelurile vin cu oferte dintre cele mai atractive, inclusiv încearcă să își depășească concurența și prin facilitățile oferite, cosmeticele hoteliere cum ar fi articolele de toaletă, săpun, loțiune de corp, șampon sau accesoriile specifice, precum seturile dentare, pentru unghii sau pentru bărbierit. Aceste facilități de bază ajută la organizarea unui sejur confortabil pentru oaspeți și le oferă un sentiment familiar.

Managementul hotelurilor poate opta pentru două tipuri de consumabile hoteliere: cele clasice, ambalate individual sau cele reutilizabile, pe bază de dispensere. Fiecare dintre cele două categorii prezintă avantajele lor.

Desigur, cosmeticele hoteliere nu sunt unicul lux pe care managementul ar trebui să îl ofere clienților. De regulă, orice cameră trebuie să aibă minimum 2 seturi de prosoape, care se schimbă zilnic, dar și halate de calitate. Papucii de unică folosință au devenit deja indispensabili pentru fiecare cameră, deoarece reprezintă calea cea mai igienică de confort.

De asemenea, dintr-un hotel nu pot să lipsească nici consumabilele din hârtie, care sunt la rândul lor foarte igienice. Toate acestea sunt produse de cea mai bună calitate și sunt disponibile la cele mai avantajoase prețuri. În magazinul online veți găsi produse din hârtie din gama de produse profesionale Tork, unul dintre cele mai renumite brand-uri la nivel mondial pentru calitatea superioara a produselor. Calitatea excelentă, la prețuri avantajoase, reprezintă cel mai important atu al produselor din această gamă.

În plus, băile trebuie dotate cu uscătoare profesionale pentru păr, dispenser pentru hârtie igienică și pentru prosoape de unică folosință pentru mâini, coșuri de gunoi din inox. Toate acestea și multe altele sunt disponibile rapid și pot fi livrate în cel mai scurt timp din magazinul online Sanito.ro.

Related posts

De ce sa folosești detergenți ecologici pentru casa ta?

Adina Meyers

Amenajarea unui living open space cu materiale de designer

Adina Meyers

Cum să imprimi un aer vintage bucatariei tale

Adina Meyers