LifeStyle

Ce au renovat cel mai mult romanii in locuinta: baile si living-urile

„In functie de vanzarile realizate in magazinele Hornbach, baile si camerele de zi se claseaza in topul celor mai renovate zone din locuintele romanilor, in ultimul an. In plus, si pentru reamenajarea gradinilor am observat un interes in crestere in ultima perioada”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Pe categoria de produse pentru locuinta, articolele care au inregistrat cele mai mari vanzari au fost vopselele, pardoselile si obiectele sanitare, in timp ce pe zona de gradina s-au cumparat cu precadere articole pentru ingrijirea gazonului.

Potrivit lui Mugurel – Horia Rusu, unul dintre motivele pentru care romanii au inceput sa investeasca tot mai mult in renovarea locuintelor si reamenajarea gradinilor este acela ca si-au dorit sa aduca o schimbare in aceste spatii prin proiecte de renovare.

Ultima perioada a adus modificari si in atitudinea consumatorului roman, acesta devenind mai atent la cheltuieli, mai disciplinat. Daca in trecut designul era principalul factor decident, astazi romanii se orienteaza in primul rand in functie de raportul calitate – pret al produselor, intelegand ca materialele de o calitate superioara asigura o durata mai lunga a lucrarilor.

Pentru a raspunde nevoilor clientilor sai atunci cand vine vorba de proiectele de renovare, Hornbach pune la dispozitia acestora, in fiecare magazin, 10.000 litri de vopsea ce se pot mixa in peste 1.000.000 de nuante, pardoseli care insumeaza peste 50.000 mp si peste 1.500 obiecte sanitare. In ceea ce priveste articolele pentru ingrijirea gazonului, pe rafturile magazinelor Hornbach se afla peste 200 produse din aceasta gama.

In plus, pe langa toate acestea, clientii au acces in toate cele cinci magazine Hornbach la peste 120.000 de produse, dintre care 60.000 mereu pe stoc si alte 60.000 disponibile la comanda. 

Related posts

TVA-ul cadou la Praktiker Romania. Preturi considerabil mai mici pentru mii de produse

Adina Meyers

Craciunul acesta L’Occitane te ajuta sa oferi cadouri parfumate, pretioase si festive

Adina Meyers

20 de copii din Dorohoi compun melodia orașului alături de Vanotek, Narcotic Sound și Control Room

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe