Amenajari Interioare

Cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi cel mai bun frigider mic pentru garsoniera ta

Nu toti ne putem bucura de apartamente mari care sa ne ofere o libertate mare de miscare. Sunt si situatii in care trebuie sa ne multumim cu o garsoniera sau un apartament mai mic. Asta nu inseamna insa ca nu ne putem bucura de un nivel inalt al confortului si de toate utilitatile de care avem nevoie pentru o viata lipsita de griji.

In articolul de azi ne vom indrepta atentia catre alegerea celui mai potrivit frigider pentru garsoniera ta. O sa vezi ca alegerea pe care tu trebuie sa o faci nu este deloc una dificila, ba chiar nu trebuie sa faci niciun compromis. Asta pentru ca un frigider mic ales cu atentie iti va fi la fel de util precum unul mare.

La ce trebuie sa te uiti inainte de a scoate banii din buzunar pentru un model anume? In primul rand, gandeste-te bine care este spatiul de care dispui pentru un frigider. Daca stii exact dimensiunile maxime pe care le poate avea noul tau aparat electrocasnic atunci iti va fi mult mai usor sa te orientezi printre multele modele aflate pe piata.

Dupa ce te-ai hotarat asupra dimensiunilor maxime pe care le poate avea acesta, urmatorul pas este sa te uiti la capacitatea sa. Capacitatea unui frigider poate fi foarte diferita de la un model la altul, chiar si atunci cand vorbim de aceleasi dimensiuni. Un lucru foarte important care trebuie retinut in cazul unui frigider mic este acela ca modul in care este facuta compartimentarea conteaza mai mult decat orice alta caracteristica a acestuia. Asta pentru ca degeaba ai pe hartie o capacitate mare daca compartimentarea sa nu iti permite sa profiti la maxim de el.

Asadar, analizeaza cu atentie interiorul frigiderului si vezi cat de mare este libertatea de aranjare a alimentelor. Noi recomandam sa alegi un model care sa iti ofere posibilitatea de a regla rafturile pe inaltime in functie de nevoile tale. De asemenea, e bine ca pe usa acestuia sa fie amplasate diferite rafturi, pentru sticle, oua, fructe si asa mai departe. In acest fel o sa ai mai multe posibilitati de depozitare a alimentelor tale.

Daca stii ca o sa ai nevoie si de un mic congelator, atunci poti cauta un frigider mic care sa fie echipat si cu asa ceva. Da, spatiul pus la dispozitie va fi unul foarte mic, insa tot iti va fi util pentru a depozita cateva alimente care necesita congelare.

Pe langa toate cele expuse mai sus tu mai trebuie sa ai in vedere cateva caracteristici. Ne referim in special la eficienta energetica oferita (importanta mai ales daca ai un buget limitat si nu vrei sa dai foarte multi bani la sfarsitul fiecarei luni pe facturi), numarul de compresoare, clasa climatica din care face parte si sistemul de dezghetare al frigiderului. In cazul celui din urma noi iti recomandam sa alegi un model care vine cu un sistem automat de dezghetare, pentru a scapa de bataile de cap pricinuite de dezghetarea manuala a acestuia.

Related posts

Cromatică veselă pentru un decor tineresc

Adina Meyers

Sugestie de călătorie – „Valea celor Doisprezece”. „Hobbit Land“ de România: proiectul de case eco îngropate în pământ – FOTO

Adina Meyers

Cum arată livingul unor colecționari

Adina Meyers