Desi suntem cu totii diferiti, fiecare dintre noi considera ca, intr-o masura mai mica sau mai mare, design-ul locuintei noastre joaca un rol important pe mai multe planuri. Care sunt acestea mai exact? Vom vorbi despre ele in randurile urmatoare. O sa vezi ca avem motive destul de intemeiate sa nu neglijam partea de design interior, mai ales atunci cand vrem sa ne simtim bine in propria noastra locuinta.

In primul rand, design-ul caminului nostru este cel care il face sa ne ofere confort. Atunci cand totul in casa este la locul lui si ofera un anumit vibe pozitiv, viata noastra devine una mult mai usoara. Din moment ce ne petrecem o buna perioada din timp intre patru pereti este deci recomandat sa nu neglijam acest aspect.

Al doilea motiv pentru care este important design-ul locuintei este legat de starea care ne este oferita de diferitele culori pentru care optam. In cazul in care nu stiai deja, afla ca prin intermediul paletei de culori care predomina ne putem „regla” starea, astfel incat sa ne simtim intr-un anumit fel. O idee de baza in design-ul interior este alegerea unor culori si nuante care impreuna sa creeze armonie. Psihologia culorilor este un domeniu vast, asadar daca am reusit sa iti trezim interesul iti recomandam sa citesti cateva articole legate de acest subiect. O sa vezi cum viata ta se va schimba destul de mult dupa ce vei pune in aplicare principiile acesteia.

Casa poate spune foarte multe despre noi, despre personalitatea noastra. Omul este un animal social, dupa cum a spus-o si Aristotel. Asadar, vei avea musafiri din cand in cand. Vrei sa le lasi acestora o impresie placuta si sa se simta confortabil, nu-i asa? Un design bine ales si care este capabil sa scoata in evidenta toate avantajele locuintei ne va ajuta foarte mult pe plan personal si pe plan profesional.

O amenajare bine gandita chiar de la inceput ne va permite sa ne bucuram de mult mai mult spatiu de miscare, astfel incat sa nu ne simtim sufocati – lucru valabil mai ales in cazul apartamentelor foarte mici. Atunci cand stim exact care sunt aspectele pe care trebuie sa le avem in vedere in timpul amenajarilor interioare, vom putea mari vizual fiecare incapere, lucru care nu va lasa sa se vada adevaratele dimensiuni ale caminului nostru.

Nu in ultimul rand, o astfel de locuinta, in care nu a fost neglijata partea de design interior, va sti exact care sunt prioritatile si nevoile noastre. Deci ne vom simti mereu in largul nostru si ne vom putea bucura de fiecare clipa petrecuta aici, in liniste, alaturi de persoanele dragi noua.

 

Related posts

Amenajare in alb si albastru

Adina Meyers

Aparate electrocasnice care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie

Adina Meyers

Tu stii cum alegi in mod corect o combina frigorifica?

Adina Meyers