Amenajare living Practic

Cateva lucruri pe care le poti face cand vrei sa ai un living perfect pentru relaxare

Statisticile arata ca ducem o viata din ce in ce mai stresata, iar asta are un impact negativ asupra sanatatii noastre. Din cauza stresului organismul este mult mai expus, lucru care se datoreaza sistemului imunitar care devine din ce in ce mai slabit. Este asadar necesar sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne relaxa, pentru a mai elimina din toata aceasta presiune.

Modul in care amenajam locuinta noastra are un impact direct asupra starii noastre mentale. Mai ales in cazul living-ului, este bine ca in procesul de redecorare sa incercam sa tinem cont de cat mai multe sfaturi care sa ne ajute sa obtinem o incapere numai buna pentru relaxare. De ce am ales sa vorbim tocmai despre sufragerie in articolul de azi? Pentru ca aici se desfasoara majoritatea activitatilor care ne ajuta sa ne relaxam dupa o zi obositoare.

Fie ca ne uitam la un film sau serial bun, fie ca ne place sa citim, desenam sau meditam, living-ul este locul cel mai potrivit pentru petrecerea timpului liber. Nu doar pentru ca vorbim de o incapere mai spatioasa, dar si pentru ca aici avem o libertate mult mai mare in ceea ce priveste amenajarea.

Esti genul de persoana care se relaxeaza cel mai bine atunci cand se uita la filme si seriale? Atunci trebuie sa te asiguri ca ai un televizor de dimensiuni potrivite, precum si un sistem de sunet adecvat. Nu iti face griji, bugetul nu trebuie sa fie unul foarte mare, ai destul de multe optiuni mai ieftine la dispozitie. In ceea ce priveste aranjamentul, trebuie sa tii cont ca in zona din jurul televizorului trebuie sa fie cat mai putine lucruri, astfel incat atentia noastra sa nu fie distrasa. Alegerea canapelei si a fotoliilor este de asemenea importanta, acestea fiind de preferat sa fie unele confortabile. Ai grija ca distanta dintre televizor si locul in care stai sa fie de aproximativ 3 metri (daca vorbim de un TV cu diagonala de 100-120 cm).

Daca faci parte din categoria celor care adora sa citeasca atunci lucrurile se schimba putin. Asta pentru ca va trebui sa iti amenajezi un loc numai al tau, care sa fie perfect pentru aceasta activitate. Vei avea nevoie doar de un fotoliu confortabil, o lampa si o masuta de cafea. Zona aceasta va fi una cat mai apropiata de fereastra, pentru a te putea bucura de suficienta lumina. Masuta de cafea va fi potrivita pentru a pune pe ea o cana de ceai sau un pahar de vin, iar fotoliul confortabil te va ajuta sa uiti complet de realitate si sa intri pe deplin in lumea cartii pe care o citesti.

Related posts

Ne plac bucatariile confortabile

Adina Meyers

Umidificatorul, un aparat important pentru camera bebelusului, si nu numai

Adina Meyers

Ghidul cumpărătorului: care este cea mai bună vopsea de exterior

Adina Meyers