Mai multi dezvoltatori imobiliari din tara au scos pe piata case ecologice la preturi fara concurenta: incepand de la 65.000 de euro.

In momentul in care va achizitionati o casa, la criteriile clasice pe baza carora alegeti cea mai buna oferta, este cazul sa mai adaugati o cerinta: sa fie eco. Acum locuinta prietenoasa cu mediul poate fi la indemana oricui, tinand cont ca dezvoltatorii imobiliari vin in sprijinul clientilor pretentiosi cu oferte imposibil de refuzat. Cu preturi incepand de la 65.000 de euro, puteti avea o locuinta care asigura energie, utilizand resurse regenerabile pentru caldura, apa calda şi electricitate. In plus, casa se pune singura la adapost de intemperiile vremii prin intermediul unei forme inovatoare: rotundă.

Modelul standard, care are un pret fara concurenta, are 180 metri pătraţi, parter plus etaj, si este dotat cu echipamente si instalatii ecologice, care asigura necesarul de energie si apa calda pentru o familie de maximum patru membri.

Locuinta ecologica are panouri solare, pentru apa calda si caldura, pompa alternativa de caldura aer-apa (care intra in functiune doar pe perioada iernii), panouri fotovoltaice, pentru producerea de electricitate. O casa ecologica nu are nevoie nici macar sa fie racordata la reteaua de utilitati pentru ca are “capacitatea” de a-si procupa singura apa potabila. Echipamentele sunt aduse, in cea mai mare parte, din Germania sau Olanda si, vestea cea mai buna este ca o casa ecologica se poate ridica foarte repede si ca poate fi amplasata in orice zona, inclusiv in marile orase.   

Related posts

VELUX iti rasplateste alegerea si iti face cadou montajul!

Adina Meyers

Domurile geodezice sau casele sustenabile ale viitorului

Adina Meyers

Iluminatul solar al exteriorului – economic si spectaculos

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe