Home LifeStyle

Cât câștigă Elon Musk într-o zi obișnuită? L-a depășit pe Warren Buffett

Averea antreprenorului Elon Musk a depășit-o pe cea a investitorului Warren Buffett, CEO-ul Tesla devenind a șaptea cea mai bogată persoană din lume, potrivit Indexului Bloomberg Billionaires.

Averea lui Musk a crescut cu 6,07 miliarde de dolari, în urma unei creșteri cu 10,8% a acțiunilor producătorului de mașini electrice. Averea lui Buffett a scăzut la începutul acestei săptămâni, când a donat 2,9 miliarde de dolari în acțiuni de caritate.

Acțiunile Tesla au crescut cu 500% în ultimul an, pe măsură ce compania a înregistrat creșteri ale vânzărilor mașinii Model 3.

Creșterea acțiunilor îi poate aduce lui Musk o potențială plată de 1,8 miliarde dolari. Acțiunile Tesla sunt cu 38% peste închiderea din 1 iulie, cu o zi înainte ca firma să anunțe vânzările trimestriale. Vânzările în creștere ale companiei au sporit așteptările pentru un trimestru II profitabil, ceea ce ar marca, pentru prima dată în istoria, patru trimestre consecutive cu profit.

Related posts

Gealan anunta rezultatele pentru anul curent, dar si proiectiile pentru anul 2010

Adina Meyers

Romania castiga doua premii in etapa Internationala a concursului pentru studenti Isover Multi Confort House

Adina Meyers

Ai dureri de cap? Cauza poate fi poziția greșită la birou și scaunul folosit

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe