Practic

Castiga spatiu pentru depozitare cu ajutorul dulapurilor inzidite

Indiferent de varsta pe care o ai sau de casa in care locuiesti, te trezesti la un moment dat ca esti inconjurat de o gramada de lucruri, la multe dintre ele nefiind pregatit sa renunti, si ajungi in punctul in care te intrebi: unde am sa depozitez eu toate aceste obiecte?

Una dintre solutiile pe care le poti lua in calcul sunt dulapurile inzidite. Aceste dulapuri ocupa intreaga inaltime a incaperii, si se extind de la un capat al peretelui, pana la capatul opus al acestuia, sau sunt fixate in nise create special pentru acest scop.

Daca inca nu esti convins de utilitatea unui astfel de dulap, iti prezint cateva beneficii care probabil iti vor schimba parerea. Primul motiv care te-ar putea determina sa alegi un dulap inzidit este spatiul de depozitare pe care acesta il ofera.

In functie de necestitatile tale, dulapul va avea la interior loc pentru umerase, rafturi si sertare. Faptul ca are o inaltime de peste 2 metri, iti permite sa depozitezi pe rafturile aflate la ultimul nivel obiectele pe care le folosesti mai rar.

Al doilea motiv ar fi faptul ca un astfel de dulap se poate integra in decorul oricarei incaperi din locuinta ta. Astfel, in functie de spatiul din casa ta, poti alege holul pentru amplasarea unui astfel de dulap, dormitorul – care dealtfel este locul cel mai des utilizat pentru montarea dulapurilor inzidite, camera copilului sau chiar zona living-ului.

Un alt motiv pe care il mentionez in pledoaria mea care sustine prezenta dulapurilor inzidite intr-un camin, este reprezentat de faptul ca designul ales pentru usile unui astfel de dulap, iti apartine.

De la usi fara manere, pana la usi glisante sau imbracate in oglinzi, totul este posibil, in functie de preferintele tale si de spatiul unde este pozitionat dulapul. Daca acesta se afla intr-un spatiu ingust, de genul unui hol, cea mai buna varianta in materie de usi o reprezinta cele glisante.

Ultimul argument in favoarea dulapurilor inzidite, este cel referitor la posibilitatea ta de a alege, in functie de buget si ambientul casei tale, tipul de material folosit, cat si culoarea, pentru usile unui astfel de dulap. 

Autor: Flavia Lorena Irimescu, Decorator de interior

Telefon: 0747666473

Sursa foto: www.pinterest.com

Related posts

Uite cum iti poti amenaja dormitorul pentru a fi o oaza de relaxare

Adina Meyers

Dining stilat in gri si turcoaz

Adina Meyers

7 idei pentru aranjarea mesei de Crăciun

Adina Meyers