Home Practic

Casă nouă sau casă veche, ce să alegi?

Case de vânzare în București sunt destule. În ciuda prețurilor mari, moda de a locui la casă face ca cererea să depășească oferta, de multe ori. Acum depinde de gusturi și de dorința fiecăruia, căci ai de unde alege, dacă ai bani să cumperi case de vânzare în București.

Cauți case de vânzare în București? Atenție la detalii!

Chiar și construită în urmă cu zeci de ani, tu te vei muta în casă nouă. Și trebuie să ții cont de acest aspect. În ciuda faptului că poate o cumperi cu preț mic, cheltuielile de renovare și îmbunătățirile pot face ca prețul final să depășească mult costul plătit pentru o casă nouă. Așadar, este foarte important să cântărești bine decizia de cumpărare a unei case de vânzare în București. În plus, există posibilitatea ca prețul de vânzare să se refere la construcția la roșu sau la gri, nicidecum finisată. Nu te lăsa influențat de detaliile convingătoare ale vânzătorului, căci poți ieși în pierdere!

Preț mai bun la casa veche?

Dacă ți-ai propus achiziția unei case de vânzare în București, construcție mai veche dar bine poziționată, trebuie să iei în calcul câteva criterii de evaluare. În primul rând, se vor verifica situația actelor și eventualele nereguli.

O privire pe cadastru și extrasul de carte funciară poate scoate la iveală probleme juridice. De multe ori, proprietarii ascund detaliile neplăcute. Iar asta poate face ca, după achiziție, să fii nevoit să scoți din buzunar sume la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Spre exemplu, o încăpere proaspăt zugrăvita poate ascunde igrasie, mici fisuri în pereți, mucegai și alte neplăceri.

Citește mai multe aici!

Related posts

Cina in stil toscan

Oana Voicu

Cum sa amenajezi camera unui bebelus

Adina Meyers

Înfundarea instalației sanitare: ce e de făcut?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe