Home

Casa inteligentă devine accesibilă tuturor cu o nouă soluție de automatizare de la Somfy 

De 10 ani, Somfy inovează pentru a oferi proprietarilor o conectivitate din ce în ce mai mare, dar și o experiență simplă, confortabilă și liniștită în locuințe. Astăzi, Somfy lansează Connectivity Kit, o soluție accesibilă pentru utilizatorii care doresc să-și conecteze singuri și cu ușurință motoarele și produsele de iluminat Somfy.

Connectivity Kit înseamnă primul pas către o locuință inteligentă, iar acum devine mai ușor ca niciodată! Acesta este un dispozitiv cu dimensiuni reduse și design simplu, minimalist. Doar prin conexiunea la internet locatarii se pot bucura de toate posibilitățile unei case inteligente.

Connectivity Kit  – simplu de instalat și controlat

Connectivity Kit permite centralizarea și controlul motoarelor Somfy io și RTS și a produselor de iluminat de pe un smartphone sau prin comandă vocală. Aplicația TaHoma ghidează proprietarii pas cu pas pe parcursul întregii instalări.

Odată ce produsele sunt conectate, acestea pot fi controlate cu ușurință de acasă sau de la distanță datorită aplicației TaHoma sau prin intermediul unui asistent vocal compatibil: Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri. Aplicația TaHoma vă permite să verificați starea echipamentelor (acolo unde produsele permit) și să le controlați de acasă sau de la distanță.

Utilizatorii pot adăuga cu ușurință până la 20 de produse în orice moment și pot crea scenarii personalizate pentru un trai simplificat în interior. De exemplu, printr-o atingere pe smartphone, puteți lansa ”scenariul de trezire” pentru a deschide rulourile și aprinde luminile sau ”scenariul de plecare de acasă” pentru a închide poarta și ușa garajului și stinge luminile.

O soluție smart home pentru toate buzunarele

Din dorința de a populariza automatizarea locuinței, Somfy își propune să ofere consumatorilor o soluție care să răspundă nevoii lor actuale de simplitate și ușurință în utilizare. Connectivity Kit poate fi achiziționat online și instalat cu ușurință, pe cont propriu, la doar 359 lei cu tva inclus.

Compatibilitate: Connectivity Kit este compatibil cu motoarele Somfy pentru rulouri și jaluzele, terase și copertine, lumini și prize, porți și uși de garaj (RTS și io-homecontrol). 

Connectivity Kit este acel ceva eXtra care schimbă complet stilul de trai din interior.

Related posts

Solutiile profesionale Sika, si in gama SikaHome de adezivi si mortare specializate pentru finisarea si amenajarea casei

Adina Meyers

Imunitatea la COVID-19 poate dispărea în câteva luni. Cei vindecați se pot reinfecta

Adina Meyers

Unelte electrice pentru lucrarile de renovare

Adina Meyers