O casă achiziţionată gata construită nu reuşeşte de cele mai multe ori să satisfacă în totalitate cerinţele beneficiarilor săi. Nu este şi cazul acestei proprietăţi din Braşov care i-a fermecat pe proprietari la prima vizionare.

Piesa de rezistență a proprietății este cu siguranţă curtea cu o suprafață de 1.300 de metri pătraţi şi cu o zonă verde căreia proprietarul îi acordă o atenție deosebită. Accesul spre proprietate este unul foarte elegant, realizându-se printr-o străduță privată, protejată de o perdea de brazi înalți.

Arhitectura construcţiei este masivă, monumentală, bine așezată pe teren, cu elemente specifice zonei montane: placare cu piatră, acoperiș ascuțit, în două ape, stâlpi și balustrade din lemn. Vila, dispusă pe patru niveluri (D + P + E + M), este construită din cărămidă, pe diafragme din beton. Suprafaţa totală a locuinţei măsoară 650 mp, casa beneficiind de şapte camere.

Zona preferată a gazdelor este foișorul din lemn, amplasat în partea laterală a casei, protejat de o lizieră de tuia și înveselit de jardiniere cu mușcate roșii. Foișorul închis pe două laturi a fost placat cu lambriu din lemn atât din considerente estetice, cât și pentru o mai bună protecție la intemperii.

Placările cu piatră aduc un plus de personalitate construcției masive, încadrând-o în peisajul montan din care face parte.

Casa este de vânzare prin intermediul agenției imobiliare Coldwell Banker Alpin, persoană de contact: Răzvan Calița, tel.: 0730.177.207, www.cbimobiliare.ro

Pentru o vizualizare completa a casei accesati galeria foto.

Autor: Oana Voicu; Foto: Antonio Cioarek

Related posts

Despre cum iti decorezi locuinta cu bani putini

Adina Meyers

Decoreaza-ti peretii cu modele geometrice obtinute cu ajutorul vopselei lavabile

Adina Meyers

Casa inspirata din traditia elvetiana

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe