O casă achiziţionată gata construită nu reuşeşte de cele mai multe ori să satisfacă în totalitate cerinţele beneficiarilor săi. Nu este şi cazul acestei proprietăţi din Braşov care i-a fermecat pe proprietari la prima vizionare.

Piesa de rezistență a proprietății este cu siguranţă curtea cu o suprafață de 1.300 de metri pătraţi şi cu o zonă verde căreia proprietarul îi acordă o atenție deosebită. Accesul spre proprietate este unul foarte elegant, realizându-se printr-o străduță privată, protejată de o perdea de brazi înalți.

Arhitectura construcţiei este masivă, monumentală, bine așezată pe teren, cu elemente specifice zonei montane: placare cu piatră, acoperiș ascuțit, în două ape, stâlpi și balustrade din lemn. Vila, dispusă pe patru niveluri (D + P + E + M), este construită din cărămidă, pe diafragme din beton. Suprafaţa totală a locuinţei măsoară 650 mp, casa beneficiind de şapte camere.

Zona preferată a gazdelor este foișorul din lemn, amplasat în partea laterală a casei, protejat de o lizieră de tuia și înveselit de jardiniere cu mușcate roșii. Foișorul închis pe două laturi a fost placat cu lambriu din lemn atât din considerente estetice, cât și pentru o mai bună protecție la intemperii.

Placările cu piatră aduc un plus de personalitate construcției masive, încadrând-o în peisajul montan din care face parte.

Casa este de vânzare prin intermediul agenției imobiliare Coldwell Banker Alpin, persoană de contact: Răzvan Calița, tel.: 0730.177.207, www.cbimobiliare.ro

Pentru o vizualizare completa a casei accesati galeria foto.

Autor: Oana Voicu; Foto: Antonio Cioarek

Related posts

Farmecul autohton al Brașovului reflectat într-o casă de familie

Adina Meyers

9 moduri noi de a decora cu obiecte vechi

Adina Meyers

Un dulap metalic, aditia perfecta in casa ta! Iata situatiile in care poate fi util!

Adina Meyers