Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Casă grandioasă cu vederi frumoase

O casă achiziţionată gata construită nu reuşeşte de cele mai multe ori să satisfacă în totalitate cerinţele beneficiarilor săi. Nu este şi cazul acestei proprietăţi din Braşov care i-a fermecat pe proprietari la prima vizionare.

Piesa de rezistență a proprietății este cu siguranţă curtea cu o suprafață de 1.300 de metri pătraţi şi cu o zonă verde căreia proprietarul îi acordă o atenție deosebită. Accesul spre proprietate este unul foarte elegant, realizându-se printr-o străduță privată, protejată de o perdea de brazi înalți.

Arhitectura construcţiei este masivă, monumentală, bine așezată pe teren, cu elemente specifice zonei montane: placare cu piatră, acoperiș ascuțit, în două ape, stâlpi și balustrade din lemn. Vila, dispusă pe patru niveluri (D + P + E + M), este construită din cărămidă, pe diafragme din beton. Suprafaţa totală a locuinţei măsoară 650 mp, casa beneficiind de şapte camere.

Zona preferată a gazdelor este foișorul din lemn, amplasat în partea laterală a casei, protejat de o lizieră de tuia și înveselit de jardiniere cu mușcate roșii. Foișorul închis pe două laturi a fost placat cu lambriu din lemn atât din considerente estetice, cât și pentru o mai bună protecție la intemperii.

Placările cu piatră aduc un plus de personalitate construcției masive, încadrând-o în peisajul montan din care face parte.

Casa este de vânzare prin intermediul agenției imobiliare Coldwell Banker Alpin, persoană de contact: Răzvan Calița, tel.: 0730.177.207, www.cbimobiliare.ro

Pentru o vizualizare completa a casei accesati galeria foto.

Autor: Oana Voicu; Foto: Antonio Cioarek

Articole similare

Cum sa-ti pastrezi curata chiuveta din bucatarie. Sfaturi pe care oricine trebuie sa le cunoasca

casamea.ro

Craciun european adus in casa ta de kika

comunicat de presa

Pentru un apartament mai spatios

Oana Voicu

Lasă un comentariu

fifteen + 6 =