Amenajari case Amenajari Interioare

Casă de vacanţă într-un loc uitat de lume

Parte integrantă a unui „proiect rezidenţial al viitorului”, vila Solis îmbină tehnologiile de ultimă oră cu cele mai eficiente soluţii ecologice. Localizată în judeţul Braşov, la poalele versantului nordic al Masivului Ciucaş, casa de vacanţă se integrează perfect în peisajul sălbatic al zonei.

Proiectul Valley 21, din care face parte şi această casă-pilot, oferă locaţia perfectă pentru cei în căutare de linişte şi relaxare, fiind situat în comuna Vama Buzăului, în zona Carpaţilor de Curbură.

Realizat în parteneriat cu autorităţile locale din Vama Buzăului, proiectul a fost demarat în 2008 de către un grup de investitori olandezi şi români.

Îndrăgostiţi de România şi de peisajele sale nealterate de trecerea timpului, partenerii olandezi au descoperit cu încântare Vama Buzăului, o comunitate rurală încă neatinsă de tăvălugul dezvoltării. Izolat şi sălbatic, dar în acelaşi timp aproape de o comunitate ce încă păstrează tradiţiile şi valorile strămoşeşti, locul este ideal pentru dezvoltarea acestui complex de case de vacanţă amplasat în inima naturii.

Întreaga poveste a acestei case o puteţi citi în revista Casa Mea, numărul de februarie.

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

Articole similare

Amenajare “a la francaise”

Ion Diamandi

Casa modernă cu accente clasice

Redacția

Casa ta este dezordonata? Iata de ce

Redacția

Lasă un comentariu