Home

Care sunt avantajele folosirii sculelor pneumatice?

Sculele pneumatice sunt instrumente mult mai avantajoase fata de cele electrice gratie sigurantei, duratei mult mai lungi de folosire si economiei. Uneltele pneumatice prezinta o serie de beneficii pe care cei care le utilizeaza le-au remarcat.

 

Economice

Unul dintre avantajele pe care numeroase scule pneumatice le ofera este cel economic. Uneltele pneumatice consuma mult mai putin decat cele electrice. Costul este mult mai scazut si se reflecta mai ales la ultilizarea instensa a instrumentelor. Acest fapt este asigurat de compresor pentru producerea unei anumite energii cinetice care utilizeaza mai putina electricitate.

 

Durabilitate

Sculele pneumatice pot functiona pentru ore intregi, neintrerupt si au o durata de viata mult mai mare ca cele electrice. Deoarece nu au un motor care se poate supraincalzi sau suprasolicita, acestea pot functiona in siguranta pentru durate lungi de timp si nu au nevoie de intretinere.

 

Siguranta

Uneltele pneumatice sunt mult mai sigure decat cele electrice. Nu exista niciun risc de accidente electrice, cum ar fi scurtcircuite, explozii, electrocutare. Acestea sunt cele mai sigure si pot fi folosite fara probleme in zone sau suprafete umede. Iar cel mai important lucru este sa lucrati intr-un mediu sigur, fara accidente nedorite.

 

Ergonomia

Deoarece nu exita un motor electric care ar putea impiedica munca, producatorii care proiecteaza scule pneumatice, au putut sa ii ofere o forma ergonomica. Se adauga faptul ca sculele de acest fel sunt mult mai usoare si simplu de folosit fata de cele electrice. Acest lucuru se simte mai ales daca lucrati pentru o perioada indelungata. Forma ergonomica ajuta si la utilizarea intrumentelor in locuri mai greu de ajuns, gratie formei lor simplificate.

 

Batrom este o companie specializata in penumatica si controlul fluidelor comercializeaza scule pneumatice de calitate. In portofoliul lor puteti gasi: pistoale pneumatice, polizoare pneumatice, bormasini pneumatice, surubelnite pneumatice, chei pneumatice cu clichet, fierastrau pneumatic, pile pneumatice, pistol pneumatic pentru nituri, pistol pneumatice pentru aplicat silicon, ciocan pneumatic, gravor pneumatic. Mai multe informatii despre gama diversificata a sculelor pneumatice gasiti aici.

Related posts

Dual trend alert – it’s orange and it’s velvet

Adina Meyers

Tot ce trebuie să știi despre placările ceramice

Adina Meyers

Importanța lenjeriei de pat pentru un somn cât mai odihnitor

Adina Meyers