Home

Care este acel chit de lemn care te ajuta la reconditionarea suprafetelor interioare?

Lemnul este o resursa apreciata in cadrul productiei de materiale utilizate in domeniul constructiilor si bunurilor mobiliare, datorita aspectului special pe care il asigura atunci cand este integrat intr-un anumit spatiu.

Mentinerea acestor elemente de constructie fabricate din lemn necesita reconditionare periodica, prin aplicarea unui chit de lemn disponibil aici de calitate care sa le protejeze impotriva factorilor exteriori care pot deteriora caracteristicile naturale ale lemnului. 

Produse specializate pentru protectia lemnului – Aplicabilitate pentru o varietate de suprafete confectionate din lemn

Fiind recomandat pentru a fi utilizat inca de la momentul montarii anumitor elemente de constructie, chitul pentru lemn are caracteristici benefice, sporind gradul de rezistenta a elementelor si materialelor din lemn utilizate in constructii si proiecte de decorare pentru diferite tipuri de suprafete si pentru reparatiile suprafetelor din gips, beton etc.

– Pregatirea suprafetelor

Pentru ca lucrarile de retusare, reconditionare si reparatie sa fie efectuate corect, este necesar ca suprafetele sa fie pregatite in prealabil pentru aplicare:

eliminarea petelor de ulei – pentru a aderenta si pentru evitatea exfolierii, curatarea de orice reziduuri, praf sau murdarie;

– Selectarea produselor de calitate

Astfel de produse care protejeaza aspectul diferitelor suprafete si texturi utilizate in constructii sunt produse de foarte multe companii, insa pentru lucrari efectuate corect, cu finisaje de exceptie, este nevoie de alegerea unui produs de calitate.

Compania Color Magic comercializeaza produse calitative, usor de aplicat, cu proprietati si caracteristici potrivite pentru diferite tipuri de proiecte. 

De exemplu, chitul de lemn fabricat de Sikkens contine doar materiale prime care intretin culoarea lemnului, fara a incarca si modifica aspectul natural al suprafetelor lemnoase.

Chit de lemn special fabricat pentru lucrari de calitate

Indiferent de suprafata care are nevoie de reconditionare, un chit de lemn de calitate trebuie sa indeplineasca exigentele impuse de aceasta cateogorie de produs.

Astfel, acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

– Aderenta

Capacitatea de aderenta este data in primul rand de compozitia chitului de lemn ales, dar si de curatarea eficienta a suprafetelor, inainte de a fi aplicata solutia: se vor indeparta toate reziduurile, urmele de ulei etc. pentru un efect de protectie indelungat.

– Compozitie

Compozitia unui chit de lemn de calitate trebuie sa fie alcatuita din fibre de lemn corespunzatoare proprietatilor mecanice si estetice ale lemnului.

Pe langa aceste fibre, chitul de lemn trebuie sa fie eco-friendly, prin adaugarea componentelor care nu dauneaza mediului inconjurator.

– Plasticitate

Pentru a putea fi aplicat cu usurinta, chitul de lemn trebuie sa aiba un grad adecvat de plasticitate. Acesta poate fi distribuit pe suprafete cu ajutorul unei spatule.

Color Magic – un partener de incredere pentru tine si proiectele tale de  finisare si reconditionare

Avand o experienta de peste 20 de ani, atat in materie de furnizare a produselor de calitate, dar si in consultanta si servicii specializate, Color Magic dispune de o echipa profesionista, gata sa recomande cele mai potrivite solutii pentru lucrari si produse pentru finisaje corecte.

Contactati reprezentantii companiei la numarul de telefon:

0724 336 280 – Sediu Bucuresti;

0734 736 842 – Sediu Brasov

Produsele si caracteristicile acestora pot fi vizualizate accesand magazinul online de prezentare ColorMagic.ro

Date de contact           

– E-Mail: office@colormagic.ro

– Str. Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov (sediu Bucuresti)

– E-Mail: brasov@colormagic.ro

– Str. Fdt. Harmanului nr. 2 , complex Duplex2 Brasov (sediu Brasov)

Related posts

Cum să integrezi o scară din lemn în decorul unei locuințe moderne

Adina Meyers

Certificarea pentru realizarea clădirilor cu un consum minim de energie

Adina Meyers

Care sunt echipamentele HoReCa ideale pentru cafeneaua dumneavoastră?

Adina Meyers