LifeStyle

Canapea confortabila pentru seri in doi

Toata lumea are acasa o canapea, insa cat de confortabila e canapeaua ta? Fa un test: daca poti sa te cuibaresti alaturi de o persoana draga si sa adormiti impreuna la film, atunci sigur e ce trebuie!

Designerul de produs Anne Boysen, de origine daneza, a creat canapeaua Toward, o canapea cu aspect contemporan si plus de confort.

„Toward este o canapea confortabila care iti permite sa te asezi in diverse pozitii. Designul s-a nascut din combinarea functiilor unui fotoliu, cu un sezlong si un tete-a-tete. La salteaua de baza am adaugat doua spatare de dimensiuni diferite si doua perne intersanjabile ce pot fi folosite pentru a-i da canapelei diferite aspecte si functii”, explica Anne Boysen, citata de Interior Design News.

Nuantele si texturile materialelor au fost alese cu grija pentru o estetica echilibrata. Canapeaua e disponibila in patru variante de culoare: gri deschis, gri inchis, maro si roz.

Toward a primit distinctia Bo Bedre, Bolig Magasinet & Costume Living Design Award 2014, fiind declarata „Mobila Anului” si „Preferata Cititorilor”.

Related posts

O noapte furtunoasa, un inedit spectacol de statui vivante

Adina Meyers

5 modalități de a vă crește economiile în acest an

Adina Meyers

Ce este și cum ne afectează „sindromul impostorului”? 

Adina Meyers