LifeStyle

Calitatea apei pure furnizate de sistemul de purificare a apei Aqueena, de la Zepter

Apa este, cu siguranta, cheia vietii. Ea este esentiala  pentru dezvoltarea si mentinerea sanatoasa a ecosistemelor.

Numai ca, datorita dezvoltarii industriale, natura, dar si apa, au devenit din ce în ce mai poluate, milioane de tone de substante poluante ajungând zilnic în apa.

Cum ne afecteaza aceasta?

Aproape 70% din suprafata Pamântului este acoperita de apa, Si, indiferent daca este vorba de o coincidenta sau de ceva divin, organismele noastre sunt alcatuite aproape 70% din apa. Organismul unui adult contine în medie 35-50 de litri de apa, inima, creierul si muschii contin 77% apa, sângele 86%, iar  plamânii si rinichii – 75%.

De aceea, este extrem de importanta calitatea apei pe care o consumam, deoarece aceasta transporta la fiecare celula a organismului nostru toate substantele continute – daca apa este poluata, toti poluantii vor ajunge în organism, producând afectiuni severe, care se vor manifesta în timp!

Extrem de elocvent, Louis Pasteur afirma ca omul bea 90% dintre bolile sale.

Exista diverse tipuri de poluanti prezenti în apa, peste 800, din care numai foarte putini sunt monitorizati.

Sunt poluanti microbiologici (bacterii, virusuri, paraziti) – ce pot cauza febra tifoida, dizenterie, hepatita, meningita, diaree etc.; anorganici (plumb, mercur, arsen, cadmiu) – ce determina afectiuni cerebrale, ale sistemului nervos, modificari ale sistemului respirator, afectiuni ale inimii, dermatoze etc.; organici (nitrati, nitriti, benzen) – toxicitatea nitritilor din apa contaminata (ex. din fântâni) determina intoxicare la sugari si copii mici, care poate fi fatala; pesticide – pot cauza modificari ale sistemului nervos, modificari ale ficatului, chiar cancer.

Fierberea apei, ca masura preventiva, nu este de ajutor în cazul unor virusuri sau paraziti care rezista la temperaturi de peste 100 grade Celsius, iar alti poluanti, ca metalele grele, nu sunt eliminati.

Filtrele mecanice retin numai impuritatile de natura fizica – sedimentele.

Daca nu îndepartam definitiv cauza afectiunii, efectele vor reveni!

Compania Zepter a constientizat aceasta situatie cu care se confrunta întreaga planeta iar, prin campaniile sale de informare si programele educationale dezvoltate, contribuie la constientizarea de catre oameni a riscurilor la care îsi supun sanatatea consumând apa din surse nesigure si propune o solutie pentru îmbunatatirea radicala a calitatii apei de consum, printr-o purificare eficienta.

Aqueena este un aparat de purificare a apei modern si sigur. Aqueena ofera placerea apei curate celor care sunt preocupati de sanatatea lor, celor care apreciaza gustul apei curate si care si-o doresc întotdeauna disponibila acasa. Nu doar apa livrata este de calitate, ci si fiecare componenta a sistemului.

Aqueena este un sistem de purificare a apei pe 5 nivele:

1&2. Doua prefiltre mecanice, care retin particulele solide de sedimente de dimensiuni foarte mici

3.      Un prefiltru de carbon activ care elimina clorul si compusii acestuia

4.      Membrana de osmoza reversibila, ce constituie inima sistemului de purificare si care elimina bacteriile, virusurile, giardia, nitratii, sulfatii, metalele grele, persticidele. Datorita membranei de osmoza, capacitatea de retinere a poluantilor de diverse tipuri este de 96-99%

5.      Postfiltrul de carbon activ, care elimina eventualele substante gazoase ramase.

Aqueena are utilizari multiple, fiind o componenta necesara a fiecarei bucatarii moderne. Usor de instalat sub chiuveta, Aqueena constituie o fabrica permanenta de apa pura, mereu la îndemâna, pentru baut, prepararea bauturilor sanatoase si gustoase, prepararea hranei bebelusilor si a copiilor, spalarea fructelor si legumelor, pregatirea conservelor pentru iarna, tratamentele cosmetice pentru îngrijirea tenului si a corpului etc.

Sistemul de purificare a apei Aqueena confera mentinerea unei sanatati mai bune, o calitate mai buna a vietii, economii la cheltuielile domestice – apa îmbuteliata fiind de aproape 1.000 de ori mai scumpa decât apa de la robinet.

Sistemul are un consum redus de energie electrica si costuri scazute de întretinere. Montajul este asigurat gratuit, de catre reprezentantii specializati Zepter. Acestia asigura si service-urile în perioada de garantie de 2 ani, respectiv post-garantie.

Aqueena beneficiaza de o calitate superioara a materialelor componente, are un design modern si este produs în Suedia. Sistemul a obtinut cel mai valoros certificat international acordat de catre Asociatia Americana a Calitatii Apei. 

Related posts

JAZZ Night la Flying Pig în fiecare vineri

Adina Meyers

Igienă rapidă și sigură cu ABCDerm H2O șervețele umede

Adina Meyers

Cel mai vechi restaurant din lume, care încă este operațional, afectat de pandemie – FOTO

Adina Meyers