LifeStyle

Bludeco Concept a lansat noua colectie de fantani de interior

Potrivit traditiei feng shui, fantanile de interior aduc sănătate, faimă şi chiar succes în carieră, apa fiind un simbol al prosperitătii materiale.

Bludeco Concept a lansat noua colectie de fantani de interior, ce se  se adreseaza tuturor iubitorilor de frumos care doresc sa îsi decoreze caminul sau biroul într-un mod original, cu obiecte unicat. Produse in Romania, fantanile Bludeco sunt realizate manual din materiale naturale, cu atentie deosebita pentru detaliu si vin în întampinarea nevoii de relaxare, contribuind la creearea unui mediu ambient placut si destins.

“Eleganta si ineditul acestor fantani consta din îmbinarea armonioasa a curgerii apei cu elemente din piatra, cupru, otel inoxidabil, sticla, ceramica sau lemn. În plus, fantanile de interior inspirate din traditia feng shui, au un impactul pozitiv asupra sanatatii, a starii de spirit si a nivelului de energie“, a declarat Vlad Kiritescu, directorul executiv al Bludeco Concept.

Colectiile “Romantic”, “Energetic” si “Comunicare” cuprind modele standard sau ansambluri realizate la comanda, în functie de spatiul disponibil si de forma dorita.

Astfel, modelele “Luna”, “Inima”, “Monolog” si “Dialog”, ce fac parte din colectiile standard, sunt concepute pentru a fi amplasate pe o masuta la semi-înaltime sau chiar pe birou, în apropierea unei surse de lumina.  Învioreaza atmosfera si aduc bucurie celui care le priveste, datorita formelor armonioase si placutei combinatii dintre sunet si culoare.

Modelele realizate la comanda pot acoperi chiar si un întreg perete, asemenea unei cascade, si permit o mai mare flexibilitate în combinarea diverselor materiale folosite, precum si personalizarea prin gravarea sau aplicarea de litere volumetrice cu logo-ul sau numele firmei. Pentru obtinerea unor efecte vizuale cat mai spectaculoase, se pot aplica sisteme de iluminat (spoturi, leduri, prolight-uri).

Ideale pentru a fi amplasate atat în intimitatea caminului, cat si în spatii publice, sedii de firme sau birouri, fantanile de interior Bludeco sunt mai mult decat simple elemente de decor, datorita efectelor benefice asupra sanatatii. 

Asemenea unei ploi de vara, fantanile de interior purifica atmosfera, absorbind particulele de praf si contribuie la realizarea unui confort termic prin cresterea umiditatii aerului. Susurul apei are un efect calmant, reducand astfel anxietatea si depresia si invitand la meditatie si relaxare.

Related posts

Cum folosesc copiii internetul. Studiile arata ca parintii vor un lucru total diferit

Adina Meyers

Cum să joci ruletă pe telefonul mobil: opțiuni și recomandări

Adina Meyers

Curatenie eficienta de Pasti

Adina Meyers