Secretul unei amenajări reușite a unui spațiu nu înseamnă nicidecum doar achiziționarea unor obiecte scumpe, ci mai degrabă alegerea unor decorațiuni care să „spunăˮ povești. Cu siguranță nimeni nu își dorește o locuință lipsită de personalitate. De aceea, fiecare detaliu de design, oricât de neînsemnat ar putea părea inițial, este foarte important.

Așadar, nu vă grăbiți atunci când alegeți ramele pentru pozele cu cei dragi, tipul covoarelor, materialele din care sunt confecționate perdelele și draperiile, pernele decorative, vazele, lampadarele, fețele de masă etc.

Cu cât veți acorda mai multă atenție fiecărui amănunt, cu atât vă veți putea bucura de o casă unde vă veți simți mereu ca „acasăˮ. Pentru un plus de originalitate puteți crea și obiecte handmade – flori din hârtie, cutii pentru bijuterii, tablouri, pături din lână, etc.

Sperăm ca imaginile din galeria foto să te inspire în alegerea celor mai potrivite decorațiuni pentru tine și casa ta. Și nu uita: detaliile fac diferența!

Sursă foto: www.pinterest.com  

 

Related posts

In cadrul celei de-a saptea editii Black Friday la PIATRAONLINE, punem pe piata timp de 2 zile peste 70 de produse ce insumeaza peste 20.000 mp de piatra naturala in stoc, special pregatita pentru aceasta campanie.

Adina Meyers

Apartament superb în Paris, cu vedere spre Turnul Eiffel

Adina Meyers

Bucătărie organizată ca un mic bistro, într-un apartament colorat

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe