LifeStyle

Bucura-te de vara cu Rowenta Flower Love!

Vara impune, de fiecare data, un dress code care ne place: tinute care pun picioarele in valoare. Vrei sa fie sexy, cu o piele catifelata, dar, ca sa obtii asta, trebuie sa te ocupi de intretinerea lor. Epilatul iti aduce aminte de o vorba veche – “baba sufera la frumusete” – si inca speri ca aceasta procedura sa se transforme intr-o sedinta de masaj? Rutina ta de infrumusetare pentru vara se va schimba. Gata cu epilatul chinuitor! Gata cu epilatul realizat des! Rowenta declara vara, party pentru picioare sexy si rasfatate!

Special pentru femeile care iubesc sa fie admirate, Rowenta le-a pregatit gama de epilatoare Flower Love, ca sa se bucure de un epilat de durata si de o piele matasoasa mai mult timp.

Gama de epilatoare Flower Love transforma epilatul intr-un rasfat. Vei fi mereu pregatita pentru plimbare, iar concediile tale vor fi perfecte ca picioarele tale, pentru ca epilatoarele Flower Love dispun de 24 de pensete cu forma Y de inalta eficienta pentru indepartarea chiar si a celor mai mici fire de par, de accesoriu de precizie pentru un contur perfect, accesoriu ce permite pozitionarea aparatului pe piele la un anumit unghi pentru mai mult confort si accesoriu care are incorporate bile de masaj, ca sa te bucuri de o sesiune placuta de epilare. Rowenta tine cont si de zonele sensibile ale corpului, de aceea a dezvoltat accesoriul de ras, special, de care dispune epilatorul Flower Love EP2850.

Bucura-te de activitatile in aer liber fara sa te mai gandesti la epilat. Plimba-te cu bicicleta, cu rolele, pleaca cu prietenii la mare, mergi la piscina, poarta toate hainele de vara preferate pentru ca, datorita epilatoarelor Rowenta Flower Love, picioarele tale vor fi fine si matasoase mai mult timp.

 

 

Related posts

Prea cald sau prea racoare? Necesitatea echilibrului termic in timpul somnului

Adina Meyers

Apartament într-un bloc vechi sau într-un cartier nou? Aceasta e întrebarea!

Adina Meyers

Show haute couture de portelan pictat manual la Bordighera 24 – 28 august 2012/ Hotel Villa Elisa

Adina Meyers