Piese cu un aer retro ce îți reamintesc de vremurile plăcute ale copilăriei?

Urmează câțiva pași simpli și bucătăria ta va degaja un farmec aparte, cu aer nostalgic.

 

Veselă clasică

Nu se demodează niciodată și conferă distincție atunci când așezi masa. Fie că optezi pentru porțelan monocrom cu patină sau variante colorate, efectul este același: eleganță în stil vintage.

 

Imprimeuri tipice

Pentru textilele din bucătărie, fie că este vorba despre fata de masa, perne pentru scaune, șervete sau clasicul sorț, lasă-te inspirată de natură si primăvara ce se apropie și alege modele florale gingașe sau ludice, decorate cu fructe, pasări sau chiar pisicuțe.

 

Servire elegantă

Ce poate fi mai potrivit pentru o bucătărie retro decât dantelăriile de pe tăvi și platouri? Caută variante delicate cu picior și capac transparent din sticlă, astfel încât bunătățile gătite după rețeta bunicii să poate fi admirate înainte de a fi degustate.

 

Accesorii asortate

Atunci când pui masa, nu uita să acorzi atenție detaliilor: paharele și tacâmurile sunt la fel de importante ca și farfuriile. De aceea urmează aceeași direcție și asortează seturi cu detalii vintage.

 

Mobilier în nuanțe deschide

În ceea ce privește mobilierul, ai câteva variante la dispoziție. Fie optezi pentru piese cu linii drepte, în stil neutru, fie creezi un total look retro cu mobilier retro. Orice ai decide, culorile ce se potrivesc într-un asemenea context sunt fie albul fie nuanțele deschise de lemn natur.

 

Sursă foto: www.bonami.ro

Related posts

Casă contemporană cu design prietenos

Adina Meyers

Casa cu parfum de vacanta

Adina Meyers

Aesthetic Design reinventează arta tapetului.Top tendințe în materie de tapet pentru anul 2021

Adina Meyers