Te numeri printre gospodinele care păstrează la vedere ustensilele și recipientele cu ingredientele pentru gătit? De ce nu ai face același lucru și cu seturile de cești/căni pe care le-ai achiziționat de-a lungul timpului?

Dacă bucătăria conține rafturi deschise sau polițe, cu atât mai bine. Cănile preferate sau ceștile de cafea pot fi transformate în elemente decorative ale bucătăriei.

În cazul în care acestea lipsesc, poți confecționa pe comandă rafturi cu design jucăuș pe care să păstrezi colecția preferată de cești și căni.

Astfel, nu mai e necesar să investești în obiecte de decor pentru bucătărie. În plus, ai cănile și ceștile la îndemână ori de câte ori îți dorești să savurezi o cafea aromată sau un ceai fierbinte.

Cănile cu mesaje inscripționate și ceștile în culori vesele sau cu modele florale pot anima bucătăria mai mult decât ți-ai închipui.

Desigur, contează și modul în care le aranjezi. Pentru un impact vizual puternic, le poți așeza după anumite tipare sau în funcție de forma raftului.

Iată câteva idei!

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

În Braşov: vilă construită în armonie cu peisajul montan

Adina Meyers

Oglinzile – elemente decorative care nu ar trebui să lipsească din nicio casă

Adina Meyers

Dormitorul si culorile sale

Adina Meyers