În zilele noastre, când gradul de tehnologizare al unui produs este, de cele mai multe ori, principalul criteriu de alegere pentru achiziționarea acestuia, bucătăriile au devenit adevărate hub-uri smart, dedicate utilizatorilor ce vor de la aceste produse mai mult decât niște simple unelte pentru gătit.

Astfel, hota s-a transformat din produs opțional, ales de către clienții pretențioși, într-un element indispensabil în bucătăria modernă și, recent, adevărat element estetic central pentru un spațiu ce se dovedește și un punct de atracție pentru oaspeți.

Totuși, în procesul de alegere a hotei potrivite trebuie ținut cont de mai multe criterii, precum: configurația bucătăriei, nivelul de zgomot, designul, dar și gradul de absorbție. Și, pentru că acest ultim aspect este și principalul motiv pentru care alegem să achiziționăm o hotă, știați că putem calcula capacitataea de evacuare necesară printr-o formulă matematică? Ei bine, este posibil: L (lungime) x l (lățime) x h (înălțime) x 10 sau, în cazul în care bucătăria este open space ori sunt gătite mai multe preparate în același timp, înmulțim cu 15 sau 20.

Pentru cei are nu au timp de formule, însă, dar sunt pasionați de gătit, Miele propune o linie completă de modele de hote, ce elimină nevoia de a căuta anumite opțiuni, întrucât le înglobează deja pe cele mai importante: utilitate, tehnologie, estetică.

Designul întâlnește performanța

Astfel, hotele Miele au un design modern, ce se încadrează perfect în bucătăriile amenajate conform ultimele tendințe, completând astfel tabloul dorit. De asemenea, oferă confortul elementar pentru omul modern, grație tehnologiile implementate. Con@ctivity 2.0 face posibilă comunicarea dintre plită și hotă, iar setarea corectă a ventilatorului este realizată automat, datorită schimbului de informații dintre cele două electrocasnice. Mai mult, datorită aceluiași sistem automat de control, hota se va opri singură în momentul în care procesul de gătire este finalizat, pentru a economisi energie și reduce impactul asupra mediului.

Totuși, dacă pentru una dintre mesele principale ale zilei ați decis să pregătiți un preparat al cărui miros poate persista chiar și ore întregi, funcția de accelerare vă poate salva în numai câteva minute. Aceasta face posibilă evacuarea completă atât a aburilor, cât și a mirosurilor neplăcute, urmând să se oprească automat din funcțiune după 5 sau 15 minute.

Un alt aspect mai puțin plăcut este nivelul de zgomot generat de hotele clasice. Utilizatorii Miele se pot bucura de liniște, căci pachetul acustic oferit este adaptat fiecărui model și asigură minimizarea zgomotului. Concret, motorul hotelor este izolat fonic, ceea ce permite hotelor Miele să funcționeze eficient și cu un nivel de zgomot redus.

Nici în ceea ce privește igienizarea hotei nu trebuie să vă faceți griji, întrucât acest proces se realizează foarte ușor, grație CleanCover. Mai exact, în locul mai multor componente electrice, hotele Miele dispun de o suprafață fină, acest lucru simplificând semnificativ procesul de igienizare și, în același timp, face posibilă evitarea contactului cu cablurile și componentele motorului.

Despre Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2018/19 a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro, cu 71% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

Related posts

Secretul curei de detoxifiere

Adina Meyers

Cum să purificăm apa de băut

Adina Meyers

Lac pentru lemn exterior – Cum poti asigura calitatea suprafetelor din lemn cat mai mult timp posibil?

Adina Meyers