LifeStyle

Brico Dépôt: prețuri de depozit pentru șantierul tău

Meșterii prevăzători își cumpără din timp produsele necesare pentru amenajări viitoare. Acum e momentul pentru achiziționarea instalațiilor electrice și a finisajelor, astfel încât casa ridicată la roșu să fie gata până la venirea toamnei. 

Catalogul Brico Dépôt din perioada 30 iulie – 12 august aduce prețuri imbatabile la radiatoare, centrale termice și boilere.

Finisajele pentru pereți și pardoseală sunt vedetele acestui catalog. Meșterii și pasionații DIY au la dispoziție o gamă variată de  faianță, gresie, lambriuri, parchet și vopsea lavabilă în zeci de nuanțe, iar până pe 12 august, anumite categorii beneficiază de indicatorul „Stop Preț”.

Meșterii care nu au timp de risipit pot să-și încarce produsele pentru șantier simplu și rapid, direct din zona drive-in. Iar pentru cei care cumpără în cantități industriale, Brico Dépôt pune la dispoziție serviciul de transport gratuit.

Descoperă lista completă a produselor „Stop Preț” în noul catalog Brico Dépôt, disponibil în depozite începând cu ziua de sâmbătă, precum și online și pe aplicația mobilă BRICODEPOT.        

„Stop Preț” înseamnă produse disponibile periodic, la momentul potrivit, în cantități limitate, la cele mai mici prețuri.

Related posts

Electrolux lanseaza combinele frigorifice CustomFlex™

Adina Meyers

Florăriile Floria X ENTRANCE

Adina Meyers

CONCURS: Curățenia de primăvară cu… ASEVI!

Adina Meyers