LifeStyle

BIO Camp, tabara de vara pentru adolescenti cu potential

In perioada 22- 28 iunie 2014 are loc cea de-a patra editie a taberei BIO Camp, pentru adolescentii cu potential din Romania, cu varste intre 12 -18 ani.

Timp de o saptamana, tinerii vor invata lucruri noi, diferite bineinteles de cele predate in programa scoalara, vor vizita obiective turistice si se vor distra, pentru ca programul taberei imbina armonios invatatul (altfel decat la scoala) cu divertismentul: ateliere educationale (grupele comunicare, matematica, biologie- fizica, arte, muzica si sport); cursuri pentru dezvoltare personala, comunicare, un stil de viata sanatos; miscare si jocuri distractive; vizite la obiective turistice atractive si incarcate de istorie; distractie (disco, karaoke, foc de tabara, balaceala la piscina, jocuri de echipa, acces la toate facilitatile  locatiei si alte surprize). Toate cursurile sunt sustinute de specialisti in domeniu.

Locul ales este unul potrivita pentru o tabara de neuitat. Complexul Terramythica, aflat in Ighiu (langa Alba Iulia), se intinde pe o suprafata de 5000 de mp si imbina intr-un mod armonios frumusetile naturii transilvanene. Inconjurat de dealuri si coline, este locul perfect pentru o saptamana activa si distractiva: teren cu noctura pentru baschet,  volei, badminton, tenis cu  piciorul, masa de ping-pong, iaz cu  barcute, tir cu arcul, piscina, masa de fotbal, jocuri de masa, leagane,  foisoare, terase.

Cu siguranta tabara BIO Camp si-a lasat amprenta intr-un mod pozitiv asupra adolescentilor care au participat pana acum:

Pot spune ca Bio Camp este un loc unde fiecare isi intocmeste baza focului interior, motivandu-ne spre schimbare. Acest foc are nevoie de sustinere, intretinere, un suflu ce-l face nestins, etern. In cazul meu acesti factori au fost prietenii deosebiti pe care i-am cunoscut in aceasta tabara si profesorii voluntari ce s-au dedicat imprietenirii cu noi…’’ Bogdan Iancu, 16 ani, Calarasi.

,,Era prima tabara, au mai urmat doua, pot sa spun ca sunt veteran, ma pot pregati sa devin voluntar si eu, sa ajut si sa impartasesc din toata inima cunostintele dobandite pe parcursul anilor,  sa ma multiplic, sa ma vad prin ochii copiilor si sa-mi aduc aminte cum eram si eu odata. Datorita acestei tabere, am  invatat sa-mi identific telul si sa realizez ca visurile se pot implini, trebuie doar sa ai incredere in tine si in potentialul care zace latent undeva  inauntrul tau, ascuns printre meandrele de ganduri  si intrebari. Oare pot? Sigur ca pot! Ce-mi lipseste? Nimic, doar increderea ca daca chiar esuez in incercarile mele, raman cu experienta care mai tarziu cu siguranta imi va fi de folos. In tabara am cunoscut oameni  minunati, plini de inspiratie si frumusete, oameni blanzi, calzi.’’ Dan Lorand Dranganagiu, 14 ani, Gheorgheni.

 Afla mai multe si inscrie-te in tabara aici.

Related posts

Cum poți alege o boxă activă bună?

Adina Meyers

Palatul Noblesse inaugureaza seratele culturale, adevarate evenimente de societate

Adina Meyers

Antique Market – locul de întâlnire al artiștilor, al iubitorilor de artă și al colecționarilor!

Adina Meyers