LifeStyle

Bicicleta care face hamburgeri – lansată la White Garden Party by Jubile Catering

Compania Jubile Catering lansează pe piață o serie de produse cu un nou concept creativ în cadrul petrecerii White Garden Party, unde au fost prezentate inovații precum bicicleta care face hamburgeri sau Ice Cream Bike.

Produsele Hamburger Bike, Ice Cream Bike, Candy Bike, Salad Bar sau Lemonade Bar fac parte din noua strategie de catering pe care Jubile o propune în premieră, în România. În cadrul petrecerii de grădină, care a avut loc pe acorduri de harpă și în lumina efectelor de magie realizate de iluzionistul Andrei Gîrjob, inovațiile Jubile Catering au demonstrat că sunt noua tendință în materie de organizare de evenimente.

“Credem în idei simple, dar frumoase și de impact. Tindem către petreceri cu elemente inovatoare, care să surprindă și să fie memorabile. Pentru aceasta avem un departament special de research& development care se axează pe dezvoltarea conceptelor inedite. Petrecerile trebuie să stârnească emoții, dar și să susțină celelalte paliere: culinar, estetic și funcțional”, a declarat George Ciaușu, manager Jubile Catering. 

Așa s-a născut ideea bicicletelor multifuncționale, care formează mixul ideal pentru o petrecere perfectă de grădină, fiind un răspuns prompt la cererea din piață. Hamburger Bike, de exemplu, are o autonomie de opt ore, timp în care bucătarul Jubile Catering gătește diverse combinații de carne. Dotată cu o plită pe care sunt gătiți burgerii din vită sau curcan și o stație unde preparatul poate fi personalizat după gustul invitaților, Hamburger Bike are toate premizele unui produs de succes.

Conceptul Ice Cream Bike integrează design-ul elegant, ușor retro, al bicicletei cu bucuria oferită de un bar de înghețată realizată artizanal de către specialiștii Jubile Catering. Invitații au libertatea de a-și crea propria înghețată și de a o personaliza după pofta fiecăruia. Aceeași libertate de alegere și combinare o regăsim și la Salad Bar, unde toate ingredientele proaspete necesare unei salate sunt expuse într-un design funcțional și atractiv.

Tot pentru sezonul cald, Jubile Catering a lansat Lemonade Bar, o soluție inteligentă pentru a avea băutura preferată a verii într-un cadru atractiv la petreceri. Conceptul include un dispenser special pentru limonadă, încadrat într-un decor completat de coșuri cu fructe proaspete.

Toate aceste servicii pot fi comandate ca parte a pachetului Garden Party, fiind însoțite de specialiștii Jubile Catering și consultanța necesară.

Despre Jubile Catering

Jubile Catering, Furnizor Oficial al Casei Regale, are o experiență de peste șapte ani în domeniul horeca. Compania se impune prin calitatea serviciilor pe care le oferă și prin atenția acordată fiecărui eveniment organizat.

În gama serviciilor se numără pachetele corporate, în care sunt incluse oferte pentru Coffee Break, Lunch, Evening Buffet, Cocktail Party, dar și pachetele de petreceri, cu servicii precum Garden Party, Lemonade Bar, Ice Cream Bike și Candy Bike ce pot fi rezervate individual, în funcție de caracteristicile petrecerii. Jubile Catering oferă consultanță pentru organizarea petrecerilor.  

 www.jubilecatering.ro

 

Related posts

Sezonul prăjiturilor cu cireșe

Adina Meyers

Fiskars a lansat noutatile pentru gradinarit 2013

Adina Meyers

Un apartament eclectic cu note exotice

Adina Meyers