Bricolaj Home Practic

Bandă adezivă texturată, Bison te ajută la nevoie

Ai nevoie de o bandă adezivă puternică, pe care să te poți baza că rezistă atunci când repari diverse obiecte? Banda texturată de la Bison face mai mult de atât, fiind excelentă pentru toate tipurile de reparații, inclusiv cele în care este nevoie de etanșare și izolare împotriva apei!

La Econstrukt, un magazin online care oferă soluții pentru renovări, reparații și construcții, poți găși diverse tipuri de benzi adezive texturate Bison. Cu ajutorul specialiștilor Econstrukt am selectat cele mai importante informații despre acestea, iar în continuare îți vom oferi detalii despre cum le poți folosi la nevoie.

Un brand recunoscut la nivel internațional, Bison este sinonim cu rezistență supremă atunci când vine vorba despre adezivi, iar în această categorie pot fi încadrate cu ușurință și benzile adezive. În dezvoltarea tuturor produselor sale, Bison se bazează pe calitate superioară și inovație, iar sistemele sale sunt certificate. Așadar, te vei putea baza pe oricare dintre următoarele tipuri de benzi adezive texturate pentru a efectua reparații, pe care le găsești la Econstrukt la preț accesibil și în mai multe variante de culoare și dimensiune:

Bandă adezivă texturată pentru reparații Bison Grizzly Tape

Rezistența acestor benzi adezive este dată de materialul din care sunt realizate (polietilenă) și de tehnologia prin care sunt obținute (prin extrudare).

Bandă adezivă texturată Bison Power Repair

Dacă ai nevoie de o bandă extrem de puternică pentru reparare, etanșare, lipire, izolare sau protecție, Bison Power Repair este produsul pe care te poți baza. Iată de ce:

Aderă pe o varietate de materiale sintetice, cum sunt PVC-ul și ABS-ul, dar și pe sticlă, metal, textile, lemn sau piatră.

 • O poți folosi pentru a repara și etanșă diverse obiecte din gospodărie, precum: furtunul aspiratorului, furtunul de grădina, etc.
 • O folosești ușor, deoarece se poate rupe manual, în ciuda rezistenței sporite pe care o are în momentul în care este aplicată pe suprafață dorită.
 • Este rezistentă la umezeală.
 • Poate fi folosită atât în interior, cât și în exterior.
 • Rezistă la temperaturi extreme, de la -10 grade Celsius până la +75.
 • Are o bună rezistență și la acțiunea razelor UV.

Banda adezivă texturată Bison Power Repair este disponibilă la Econstrukt în variantele de 25 și 50 de metri, cu lățime de 50 de mm, în culorile negru sau gri.

Bandă adezivă texturată pentru reparații Bison Grizzly Tape

Bison Grizzly Tape este una dintre puținele benzi adezive cu rezultate excelente în ceea ce privește rezistență în exterior. Cu o rezistență sporită la tracțiune, această bandă adezivă texturată este ideală pentru aplicații durabile, aducând beneficii precum:

 • Rezistență care nu se diminuează din cauza acțiunii intemperiilor, temperaturilor extreme și razelor UV.
 • Grosime ideală pentru protecția suprafețelor pe care este aplicată.
 • Aspectul obținut în urmă aplicării benzii adezive Bison Grizzly Tape este unul discret.
 • Este un produs ideal pentru reparații care trebuie să fie rezistente la apă, pentru fixarea diverselor obiecte pe suprafețe, etanșare, îmbunătățirea rezistenței imbinarilor etc.
 • Poți folosi Grizzly Tape pentru repararea și izolarea burlanelor din sistemul pluvial, pentru a etanșă fisurile piscinelor supraterane și alte aplicații de acest tip.

Banda adezivă texturată Bison Grizzly Tape este disponibilă la Econstrukt în varianta de 10 m.

În concluzie, dacă ai nevoie de benzi adezive cu ajutorul cărora să efectuezi reparații rapide în interior sau exterior, poți conta pe produsele Bison ultra-rezistente, destinate aplicațiilor heavy-duty, pe care le găsești la Econstrukt!

Related posts

51 de idei de amenajare pentru apartamente mici

Adina Meyers

Documentarul de travel și cooking Gordon Ramsay: Călător cu gust revine în noi misiuni culinare la capătul lumii – FOTO&VIDEO

Adina Meyers

Cum poti transforma beciul intr-un spatiu de locuit

Adina Meyers