Amenajare baie Amenajari Interioare Home

Baia ta, imperiul tău – alege ce e mai  bun pentru dotarea băii, inclusiv rigolă baie de la Iperinox

După o zi lungă și obositoare la muncă cu siguranță o baie cu spumă și cu lumânări te va ajuta să elimini stresul și grijile de peste zi. Sărurile și bombele de baie colorate și parfumate te vor încânta și te vor pregăti pentru un somn odihnitor. Este o metodă pe care mulți o iau în considerare atunci când doresc să încheie o săptămână de muncă.

Pentru ca baia ta să fie complet utilată are nevoie de accesorii calitative. Vei prefera să investești în produse practice, dar și care conferă băii aspectul dorit.

Iperinox un furnizor cu experiență îți pune la dispoziție accesorii și echipamente pe baia ta. Fiind un spațiu personal, vei alege numaidecât să o mobilezi după bunul plac și să o dotezi așa cum îți place. De aici poți cumpăra rigola baie, sifoane pardoseală, guri de scurgere și așa mai departe. Toate acestea ca în baia ta să nu lipsească nimic și să ai parte dotări moderne.

Pentru baia ta, sisteme practice și de durată 

Toată lumea folosește baia ca pe acel loc de unde își poate da un refresh: o baie lungă, cu spumă, un duș rapid înainte de muncă sau rutina de skincare pentru că oglinda este mai mare și dispune de lumini puternice. Pentru ca în sesiunile de relaxare, să nu întâmpini probleme în ceea ce privește scurgerile de apă optează pentru o rigolă special creată pentru acest proces. 

La Iperinox găsești rigole pentru dușul tău ce permit o montare ușoară și vine cu multe avantaje la pachet: 

nu permite pătrunderea mirosului neplăcut în restul camerelor; 

este destul de practică, nu vei de greș având una în baie;

este din oțel inoxidabil, deci implicit este rezistentă; 

vine în set cu accesorii precum: grătar din oțel inoxidabil, corp rigolă, gardă hidraulică, sită pentru retenție a firelor de păr etc. 

La cerere, echipa Iperinox îți poate realiza o rigolă după propriile specificații. Tăiatul în laser cu echipamente profesionale se poate realiza într-un timp util. Echipa Iperinox te poate ajuta ca tu să ai parte de utilitate și de un decor fix pe placul tău. 

Accesorii sanitare disponibile la Iperinox 

Pe lângă o rigolă în baia ta, de la Iperinox poți cumpăra cabine de duș walk in sau simple, cădițe și căzi. Gama este una largă de produse pentru ca tu să găsești ceea ce cauți fără prea multă corvoadă. Este bine să știi că ai un furnizor pe care te poți baza când dorești să cumperi astfel de accesorii. Cumperi în siguranță și te bucuri de toate acestea un timp îndelungat. 

Dacă nu știi exact ce produs să cumperi și cam după ce să te uiți atunci când ajungi pe site-ul oficial rigolesifoane.ro, poți solicita sfaturi de specialitate din partea unui consultant. Acesta te va îndruma spre niște produse potrivite pentru baia ta. Cu cât mai multe detalii, cu atât vei obține cât mai multe recomandări. 

La Iperinox găsești tot ce ai nevoie pentru o baie modernă și complet utilată. Găsești prețuri avantajoase pentru toate produsele. Ai parte de garanție timp de 5 ani și transport rapid în toată țara. 

Spor la cumpărături să ai!

Contact:

0743 940 601

info@rigolesifoane.ro

Related posts

Spatii de depozitare in baie

Adina Meyers

Cum sa-ti vopsesti locuinta in functie de personalitatea ta!

Adina Meyers

Stencil pentru pardoseala

Adina Meyers