Home LifeStyle Recomandat de Editor

Avantajul de a avea Adobe

 

Adobe Acrobat Pro este cel mai cuprinzător instrument pentru editarea și crearea fișierelor PDF care pot fi completate, modificabile etc. Vei putea adăuga comentarii, rearanja pagini, proteja și aplica o semnătură digitală.

Adobe Acrobat Pro îți permite să creez fișiere PDF și să le împărtășești echipelor tale pentru lucrări de grup multiplatforma. Avantajul acestui format este, fără îndoială, păstrarea aspectului documentului, indiferent de vizualizatorul PDF sau de sistemul de operare care îl citește. De asemenea, vei observa că acest format facilitează schimbul electronic de documente și că este ușor să creezi un PDF dintr-o imprimantă virtuală.

Convertirea in pdf cu Adobe Acrobat PRO

Mai orientat spre profesioniști, dar și accesibil persoanelor fizice, acest software de editare a documentelor PDF îți permite să convertești fișiere în documente PDF printr-o imprimantă PDF virtuală. Integrându-se cu majoritatea software-urilor compatibile, imprimanta virtuală Adobe Acrobat Pro este accesibilă în același meniu derulant ca dispozitivele tale de imprimare fizică. Documentul PDF este acum creat și gata să fie editat și distribuit colaboratorilor tăi. Ai chiar opțiunea de a compara 2 fișiere PDF pentru a îmbunătăți procesul de revizuire.

Din pagina de pornire Adobe Acrobat Pro, vei putea vizualiza toate lucrările tale în desfășurare și, în special, cele pe care le-ai partajat pentru examinare sau semnătură, pentru a vedea dacă colaboratorii tăi au făcut modificările care trebuie făcute. Prin urmare, acest software este ideal pentru orice lucru colaborativ și interactiv.

Crearea și editarea unui fișier PDF

Indiferent dacă decizi să creezi un document dintr-un fișier gol sau să editezi un document deja creat, instrumentele de editare rămân aceleași. Dacă alegi să compui un nou document, știi că șabloanele predefinite și personalizabile îți sunt disponibile dacă îți epuizezi inspirația. Poți apoi să îți scrii cu ușurință textele, să inserezi grafica sau imaginile, să reorganizezi și să îmbini paginile sau chiar să muți secțiuni sau pagini, să creezi un formular editabil, să îți protejezi documentul cu o parolă, să soliciți inserarea unei semnături, să adăugi comentarii. Prin urmare, posibilitățile sunt nelimitate!

Reține, de asemenea, că cel care creează și administrează documentul poate, prin urmare, să definească o parolă. De asemenea, poate să citească sau să modifice drepturile pentru colaboratorii săi.

Ce face Adobe Creative Cloud cu adevarat?

Pentru ca avantajele să fie și mai mari, Adobe Creative Cloud încorporează un set de aplicații și servicii software. Acestea sunt utilizate pentru design grafic, editare video, dezvoltare web, fotografie. Sunt la pachet cu un set de aplicații mobile și, de asemenea, unele servicii cloud opționale.

Este un kit care include tot ce ai nevoie. Dar și multe altele pentru a satisface toate nevoile designerilor grafici, fotografilor, videografilor, ilustratorilor etc. Adobe Creative Cloud are peste 90 de instrumente. Unele sunt extrem de faimoase, cum ar fi Photoshop, Lightroom sau Premiere, iar altele sunt necunoscute publicului larg.

Toate sunt, totuși, formidabil de eficiente. Adobe a acumulat decenii de experiență ca editor de software. Fiecare dintre creațiile lor își face treaba cu brio.

Nu este o exagerare să spui că programele dezvoltate de Adobe sunt considerate foarte des standardele din categoria lor. Ai Photoshop pentru editare grafică, Illustrator pentru proiectare vectorială, Acrobat pentru crearea fișierelor PDF, Premiere și After Effects pentru editare video și adăugarea de efecte speciale.

Acum puteți cumpăra produsele Adobe cu reducere de la LicenceDeals.

Related posts

Asociația SAMAS vă invită la MATERNOPEDIA conferința pentru sănătatea mamei și a copilului

Adina Meyers

Ingredientul Secret al lunii decembrie de pe platforma Electrolux: scortisoara

Adina Meyers

Perfectil – Pentru a intampina vara in forma maxima si cu un look perfect!

Adina Meyers