Dacă eşti în căutarea unor idei pentru a aduce un aer proaspăt casei tale, există o mulțime de brand-uri pe piață care s-au gândit să îţi vină în ajutor cu elemente moderne şi unele chiar cu tâlc, care au luat forma „stickerelor” – autocolante de pus pe pereţi sau pe mobilă.

Fie că îţi doreşti să aduci o pată de culoare în cameră sau să faci un perete să spună o poveste, aceste autocolante sunt mult mai uşor de folosit decât tapetul vintage, deşi şi el a revenit în tendinţe. În plus, cu ajutorul acestor stickere poţi să dai un nou look chiar şi unei piese de mobilier mai veche.

 

Autocolantele sunt folosite de mult timp de tinerii care vor să reinventeze o cameră sau un obiect de mobilier. Ele pot fi lipite pe dulapurile din bucătărie, pe paravane, pe măsuţe de cafea şi chiar pe veioze, dacă vin cu imprimeuri geometrice şi colorate.

Te poți folosi de autocolante pentru a înviora un set de trepte – le lipeşti pe partea unde nu calci, pe geamuri, autocolantele cu model vitraliu, sau chiar pe rafturile care au nevoie de reîmprospătare.

Pereţii cu imprimeuri revin în tendinţe. Un astfel de perete poate fi făcut cu ajutorul autocolantelor – stickere – sau cu tapet.

Printre modelele pentru care poți opta sunt:

  • formele geometrice
  • elemente grafice îndrăzneţe,
  • imprimeurile florale şi cele „animal print”
  • imprimeurile tribale
  • imprimeurile tradiţionale româneşti.
  • elemente glamour (golden, cinema, jazzy).

Related posts

Ce poţi face de Crăciun în Londra

Adina Meyers

Recomandarea lui Chef Scarlatescu pentru aceasta vara: Pui Teriyaki cu rucola, baby spanac si ardei gras!

Adina Meyers

Călătorii culinare în… ton cu gusturile tale

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe