Eşti intotdeauna la curent cu cele mai noi tendinte şi alegi cu atentie ceea ce te reprezinta din multitudinea de oferte care te inconjoara? Avem o veste pentru tine: anul acesta se poarta stilul care inspira! Şi pentru ca stilul tau nu se reflecta doar in tinuta personala, ci şi in ceea ce te inconjoara, Semmelrock Stein+Design te invita sa te inspiri din noua colectie de „Idei pentru Gradina 2014”.

Armonia de forme si culori este caracteristica ce defineste cel mai bine noua colectie Semmelrock. Fie ca ştii exact ce te relaxeaza sau ai nevoie de inspiratie, Semmelrock te invita sa descoperi cele mai noi trenduri in materie de design exterior. Solutiile de amenajare si design Semmelrock te ajuta te bucuri de relaxare la superlativ!

Gradina reprezinta un refugiu personal, un spațiu in aer liber care continua sa ocupe un loc important in viețile noastre aglomerate”, explica Robert F. Holzer, CEO al Grupului Semmelrock. La fel ca in moda, exclusivitatea, creativitatea si individualitatea reprezinta aspecte cheie si pentru designul spațiului exterior. De aceea, ne concentram atenția asupra dezvoltarii de produse si soluții care sa confere o nota speciala oricarei sufragerii in aer liber, fie ca este vorba despre o terasa in stil clasic sau modern, ori despre o gradina inspirata din stilul natural, mediteranean”.

Pavajele si dalele Semmelrock, disponibile in diverse culori si forme, sistemele de garduri si elementele de design precum treptele, delimitarile si soluțiile de iluminat te ajuta sa oferi personalitate gradinii tale.

Viziteaza www.semmelrock.ro si descopera mai multe solutii de amenajare in noul catalog „Idei pentru Gradina”. Pune-ti pantofii preferati, in care te simti atat de confortabil, şi bucura-te de zile frumoase petrecute in gradina ta, alaturi de Semmelrock Stein+Design!

Noua  colectie te provoaca sa:

Fii creativa!

Pentru o atmosfera mediteraneana, ce aduce un plus de mister in gradina ta, alege noile pavaje Suprema. Suprafata structurata, cu aspect natural, formele combinate şi marginile ondulate parca te invita sa fii creativa.

Ramai eleganta!

Pentru a fi eleganta la o petrecere, “little black dress” este un must have. Pentru o atmosfera eleganta in gradina ta, noi iti recomandam… griul. Nu orice fel de gri, ci jocuri nuantate de culoare, in diferite combinatii de forme. Pavajul Domino este noul negru! Il vei adora…

Pastreaza stilul clasic!

Noul Travero Grande reprezinta exemplul perfect de adaptare moderna a unui look clasic. Formatul alungit dezvaluie si subliniaza aspectul natural si eleganța pura a acestor dale de terasa atemporale.

Alege inteligent!

Cand ploua, eşti nevoita sa apelezi la cizmele de cauciuc pentru a ajunge in gradina? Combina utilul cu placutul: alege ECOdrain – pavajul ecologic revolutionar prin care apa de ploaie dispare ca prin minune. Astfel, fie vreme buna, fie vreme rea, iti poti savura relaxata cafeaua in gradina, in incalțari comode de casa.

 

Related posts

Informatii Complete despre Cablurile Electrice

Adina Meyers

Idei de usi de interior – pentru un plus de eleganta casei tale

Adina Meyers

Volvo, Caterpillar si Komatsu se prezinta la prima editie UTICAM

Adina Meyers