LifeStyle

Apartamente de 5 stele in centrul orasului, la InCity Residences

Anchor Grup, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte imobiliare din Romania, propune o noua abordare a standardelor de locuit printr-o selectie de apartamente la cheie, cu finisaje de cea mai buna calitate, in centrul Capitalei, in ansamblul rezidential InCity Residences. in perioada 15 mai – 30 iunie 2014, pentru fiecare apartament de 3 camere din categoria A achizitionat, dezvoltatorul ofera gratuit locul de parcare.

Inaugurat in 2009, Ansamblul InCity Residences beneficiaza de o pozitie centrala, in zona Vitan, aflata in proximitatea unor centre de interes majore precum București Mall, Piata Alba Iulia, Piata Unirii sau zona centrala de business. InCity Residences este unul dintre putinele proiecte imobiliare din centrul Capitalei realizat in spiritul all-inclusive, cu servicii de lifestyle și cu un grad de ocupare de peste 80%, fiind in prezent casa a 320 de familii.

Ansamblul pune la dispozitia locatarilor sai 12 tipuri diferite de apartamente, de la studiouri și pana la unitati de tip triplex cu 5 camere, cu o suprafata cuprinsa intre 63 mp și 265 mp. Apartamentele combina spatiile generoase și decorurile functionale cu o solutie completa de finisaje de cea mai buna calitate, intr-un decor modern și minimalist. Pentru amenajarile interioare, Anchor Grup a investit in produse furnizate de producatori celebri pe plan international precum Arrital Cucine, Franke sau Mirage.

De asemenea, locatarii beneficiaza de paza 24/7, supraveghere video, 5.000 mp de spatii verzi, locuri amenajate pentru copii, 530 de locuri de parcare in subteran, precum și de Salonul Gett’s Hair Studio și un centru fitness World Class, unde locatarii beneficiaza de tarife preferentiale.

„InCity Residences este locul ideal pentru relaxare dupa o zi lunga la birou, toate facilitatile și serviciile existente fiind la dispozitia locatarilor. Gradul de ocupare este de peste 80% in cele 3 cladiri puse la vanzare. Pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte de cinci stele in centrul Capitalei am pregatit și o surpriza: oferim gratuit locul de parcare pentru 10 apartamente de 3 camere din categoria A achizitionate pana la sfarșitul lunii iunie. De asemenea, oferim solutii personalizate de plata pentru casa dorita, avand in vedere posibilitatile financiare de care dispune fiecare client”, spune Razvan Gaita, General Manager Anchor Grup.

Related posts

Praktiker si Cetelem – un card de credit pentru ideile tale

Adina Meyers

Florin Piersic jr. revine la ARCUB în one-man show-ul „Freak Show”

Adina Meyers

Ghid de supraviețuire mentală în plină pandemie de Covid-19

Adina Meyers