Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Amenajare în stil romantic

Există nenumărate stiluri de amenajare, dar unul singur ți se potrivește. Fie că mergi pe ideea unuia concret, fie că optezi pentru combinarea mai multora, criteriul principal care ar trebui să te ghideze în alegerea modului de aranjare al căminului tău este personalitatea ta.

Prin urmare, este bine să fii la curent cu toate noutățile în materie de design interior, dar să le ajustezi în funcție de preferințele tale. Astfel, te vei simți mereu acasă.

Dacă intenționezi să creezi o atmosferă intimă și plăcută în locuința ta, atunci, cel mai probabil, ți se potrivește varianta de decor romantic. Acesta se „împacăˮ foarte bine cu orice manieră de amenajare.

Așadar, poți fi romantic(ă) și dacă îți place stilul industrial, shabby chic, vintage, modern, rustic, contemporan etc. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la câteva „trucuriˮ. Elementele în nuanțe calde de bej (mobilă, perne decorative, perdele etc.), ramele retro pentru fotografiile cu cei dragi sau din locurile vizitate, mobilierul de epocă sau candelabrele îți vor fi de mare ajutor. Pentru un plus de romantism poți opta și pentru câteva covoare împletite în stil macrame, dar și pentru textile înflorate care vor oferi senzația unui castel din perioada rococo.

Deci, ce crezi? Este greu să fii romantic(ă)?

În galeria foto vei regăsi câteva imagini „romanticeˮ care te pot inspira pentru amenajarea locuinței tale.

Sursă foto: www.bonami.ro

 

 

 

 

Articole similare

Spațiile de depozitare pot fi încăpătoare și într-o locuință mică

casamea.ro

Cum sa scapi de petele care apar pe suprafetele din casa

casamea.ro

In spatele perdelei

Oana Voicu

Lasă un comentariu

five × two =