Există nenumărate stiluri de amenajare, dar unul singur ți se potrivește. Fie că mergi pe ideea unuia concret, fie că optezi pentru combinarea mai multora, criteriul principal care ar trebui să te ghideze în alegerea modului de aranjare al căminului tău este personalitatea ta.

Prin urmare, este bine să fii la curent cu toate noutățile în materie de design interior, dar să le ajustezi în funcție de preferințele tale. Astfel, te vei simți mereu acasă.

Dacă intenționezi să creezi o atmosferă intimă și plăcută în locuința ta, atunci, cel mai probabil, ți se potrivește varianta de decor romantic. Acesta se „împacăˮ foarte bine cu orice manieră de amenajare.

Așadar, poți fi romantic(ă) și dacă îți place stilul industrial, shabby chic, vintage, modern, rustic, contemporan etc. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la câteva „trucuriˮ. Elementele în nuanțe calde de bej (mobilă, perne decorative, perdele etc.), ramele retro pentru fotografiile cu cei dragi sau din locurile vizitate, mobilierul de epocă sau candelabrele îți vor fi de mare ajutor. Pentru un plus de romantism poți opta și pentru câteva covoare împletite în stil macrame, dar și pentru textile înflorate care vor oferi senzația unui castel din perioada rococo.

Deci, ce crezi? Este greu să fii romantic(ă)?

În galeria foto vei regăsi câteva imagini „romanticeˮ care te pot inspira pentru amenajarea locuinței tale.

Sursă foto: www.bonami.ro

 

 

 

 

Related posts

Lumina si transparenta la mansarda

Adina Meyers

Aspiratorul Singer® VC 2410 White – putere si design la superlativ

Adina Meyers

Camera 2 în 1, de Maria Dulhan

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe