LifeStyle

Ambasada Chile și Extreme Travel vernisează expoziția foto „Chile, o țară a extremelor”

Ambasada Chile și Extreme Travel, în colaborare cu Institutul Cervantes București organizează expoziția „Chile, o țară a extremelor, descoperită de Extreme Travel”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 6 iulie, în Sala Auditorium a Institutului Cervantes (Bulevardul Regina Elisabeta numărul 38), de la ora 18.00.

Autorul expoziției este Radu Vatcu, fondator și ghid Extreme Travel, prima agenție de turism de aventură din România. Chile este una dintre destinațiile lui de suflet și unul dintre cele mai vechi programe de turism ale agenției pe care o conduce.

Radu Vatcu va susține o miniconferință despre Chile ca destinație a turismului de aventură iar dl. Insarcinat cu Afaceri a.i. al Republicii Chile la Bucuresti, Rodrigo Guzman, va spune câteva cuvinte despre această fascinantă țară a extremelor.

“Chile este un paradis fascinant al contrastelor: de la ghețari la vulcani, de la lacuri glaciare la trasee de trekking montane cu peisaje care îți taie respirația, de la cascade la fiorduri. Am fost de nenumărate ori în Chile cu turiștii noștri dar m-aș întoarce oricând să spun povestea acestei țări, prin cuvinte ori prin imagini, cum se întâmplă acum“, spune Radu Vatcu.

Într-o ceremonie realizată la Bogota, Chile a fost recunoscută în 2015 de către World Travel Awards drept cea mai bună destinație din America Latină pentru turismul de aventură.  La această categorie, Chile a concurat cu destinații de referință din industria turistică, precum Argentina, Brazilia, Columbia, Ecuador, Peru și Uruguay.

Mai mult decât atât, ca o recunoaștere a atracțiilor sale turistice și a faptului că este considerată o țară a extremelor, Chile a găzduit anul trecut la Puerto Varas Summitul Mondial al Turismului de Aventură, unde peste 700 de delegați au reprezentat 60 de țări participante.

Partener media al evenimentului: Adrenallina.ro, site de sport și aventură. 

Related posts

Portocala Mecanica si Bita Color pregatesc primul talcioc de biciclete second hand, nefurate din Bucuresti

Adina Meyers

8 beneficii ale turmericului

Adina Meyers

Cum alegem sosul în funcție de forma pastelor. Bonus: rețetă pesto verde

Adina Meyers