LifeStyle

Aliatul tău în lupta împotriva prafului vine de la Rowenta

Într-o toamnă atipică, în care vremea instabilă ne joacă feste în fiecare zi, clipele frumoase pe care dorim să le petrecem în compania celor dragi se pot transforma în momente neplăcute atunci când intervin alergiile.

Din fericire, acum avem un aliat puternic împotriva prafului şi alergenilor – Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta!

Fiind aspiratorul care combină performanţa extremă cu puterea constantă de aspirare şi un nivel de silenţiozitate inegalabil, cu Silence Force MultiCyclonic te vei bucura de suprafete curate intr-un timp redus, dar si de un consum redus de energie.

Filtrare extremă pentru aer mai curat

Atunci când te confrunți cu alergiile cauzate de particulele de praf, Silence Force MultiCyclonic înlătură instant problema acestora prin cele 3 filtre de care dispune: filtrul spumă, microfiltrul și filtrul Hepa. Datorită acestora, aerul evacuat este filtrat într-un procent de 99,98%! De aceea, Rowenta Silence Force are cea mai bună clasă de re-emisie a prafului – clasa A – conform standardelor energetice impuse.

Ergonomic dar și ușor de depozitat 

Cu un design bine gândit, Silence Force MultiCyclonic se diferențiază de alte aspiratoare din clasa lui si prin aspectul său ergonomic. Cu soluția patentată Rowenta Ergo Confort, puterea de aspirare poate fi reglată din partea superioară a mânerului, în timp ce peria Easy Brush integrata pe maner, aspiră suprafețele delicate sau greu accesibile. Manevrare optimă și depozitare facilă?! Caracteristici bifate cu Silence Force MultiCyclonic!

Dorind să îți vină în ajutor, Rowenta a creat sistemul de management al prafului Clean Express Ergo, pentru absorbția rapidă, dar în același timp deosebit de eficientă a acestuia. Silence Force MultiCyclonic îți oferă cu acest sistem o soluție convenabilă și igienică de management al prafului, prin posibilitatea de a detașa și goli cu ușurință recipientul de praf, fara a intra in contact cu acesta.

Performanțe tehnologice de neegalat

Silence Force MultiCyclonic inregistreaza performanta ridicata de aspirare (clasa A pe suprafete dure), fiind  echipat cu un motor silentios cu putere de 750W,  si un consum de energie redus cu pana la 50%, in comparatie cu modelele echivalente traditionale de 2000W. . În plus, capul de aspirare, tubul telescopic și mânerul acustic, au fost proiectate pentru un plus de silențiozitate. În timp ce nivelul mediu al sonorului televizorului este de 70Db, Silence Force MultiCyclonic propagă un coeficient de poluare fonică de doar 68Db.

Anduranța deosebită a aspiratorului susținută de garanția extinsă de la Rowenta

Fiabilitatea aparatelor Rowenta este periodic verificată prin testele de anduranță, reprezentând echivalentul a nu mai puțin de 10 ani de utilizare intensivă! Optează acum pentru garanția extinsă de la Rowenta pentru a te bucura mai mult timp de produsul tău preferat. Daca achiziționezi pana la 31 decembrie 2016 orice aspirator Rowenta Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic sau X-Trem Power, vei primi, pe lângă cei doi ani de garanție a produsului, o perioadă extinsă de service pentru încă 3 ani! Pentru a beneficia de această facilitate, înregistrează produsul achiziționat pe www.garantieextinsa.rowenta.ro! Totul devine simplu cu Rowenta!

Related posts

Umor englezesc pe scena Operetei bucureștene

Adina Meyers

Franke lanseaza noul sistem Vintage pentru bucatarii inspirationale

Adina Meyers

Cum alegi aspiratorul potrivit ție

Adina Meyers