LifeStyle

Alege Rowenta Waves Addict pentru un trendy summer look

 

 

Oh, summerish vibes! Vitamin sea & beach waves… ești gata pentru cea mai tare vară? Cu Waves Addict 4 în 1 de la Rowenta îți aranjezi părul așa cum îți place, iar apariția ta va fi… soo hot, în orice moment al zilei.

Schimbă-ți coafura în funcție de stare

Dacă deja ți-ai făcut planurile de vacanță, nu uita că onduleurile completează orice ținută lejeră, potrivită la o plimbare pe plajă. Setează Waves Addict în funcție de preferințe și din câteva mișcări simple, îți așezi șuvițele în forma dorită. Aparatul este simplu de utilizat, alunecă ușor atât pe firul gros, dar și pe cel subțire și are grijă de părul tău datorită învelișului ceramic.

Alege stilul potrivit personalității tale și fii pregătită pentru o vară instagramabilă! Invitația la cina romantică merge perfect cu un look beach waves și rochia din mătase naturală. Ești la zi cu trendurile celebrităților de peste ocean? Cu Rowenta Waves Addict realizezi onduleuri sofisticate à la Hollywood, cât ai zice “wow”. Big waves sunt potrivite dacă ai un păr lung și bogat, iar dacă vrei să-i atragi atenția încă din primele secunde, optează pentru coafura passionista. Nimeni nu poate rezista unor bucle rebele care îți acoperă umerii goi! Lasă imaginația să lucreze și stilizează creativ pentru că atitudinea seducătoare este arma ta secretă!;)

Waves Addict are 6 setări de temperatură de la 120° C până la 210° C, deci reglează-l în funcție de coafura preferată, structura firului și inspirația de moment. Reține doar ca la final, să folosești un pieptăn rar pentru a echilibra volumul obținut.

Concluzia? Fă-i loc în bagaj pentru că ajutorul pe care ți-l oferă este de neegalat! 🙂

#EnjoyTheSummer #WavesAddict #SummerWaves #RowentaRomania

 

***

Despre Rowenta    

                                

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurator. Pentru mai multe informații accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

 

 

Contact PR:

Ruxandra Vasile, Managing Partner | Pure Media Solutions

Tel. 0736.616.600 ruxandra.vasile@puremedia.ro

 

Contact Groupe SEB

Gabriela Velicu, Category Manager | Groupe SEB România

Tel. 0751.079.873 gvelicu@groupeseb.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Peste 70 de produse noi vor intra în portofoliul STIHL în 2017

Adina Meyers

Festivalul Ceaiului si al Cafelei se incheie la Bell’Agio Casa printr-o Expozitie de Ceai, Cafea, Arta si Mobila Traditionala

Adina Meyers

De Valentine`s Day câștigă titlul de „Best dressed”!

Adina Meyers