Daca va doriti ca pardoselile dumneavoastra sa straluceasca din nou fara a face un efort prea mare, trebuie sa apelati la servicii profesionale de curatare si slefuire marmura, gresie, travertin, mozaic sau piatra naturala.

Industria producatoare de materiale de constructii a cunoscut o dezvoltare foarte importanta, mai ales in ultimii zece ani. Astazi, lumea prefera sa construiasca locuinte rezidentiale cu suprafete mari, pentru a beneficia de spatiu si confort zi de zi.

Daca pana acum ati avut motive de ingrijorare in ceea ce priveste furnizorul dumneavoastra de servicii de curatare mozaic, marmura, pavimente, impermeabilizare piatra sau marmura, acum este timpul sa va indreptati atentia catre un alt furnizor care va ofera solutia problemelor.

Este foarte important felul in care arata sediul propriei companii, felul in care arata spatiile comerciale mari, hotelurile, sediile de banci sau sediile companiilor de asigurari. Aceasta tendinta noua implica un efort important care trebuie depus inclusiv de catre companiile care acorda servicii colaterale (de transport, de curatenie, de intretinere).

Firma noastra isi asuma raspunderea astazi in mod complet si competent in ceea ce priveste furnizarea de servicii de curatare de acest tip. Specialistii nostri sunt capabili sa redea stralucirea pardoselilor dumneavoastra indiferent de tipul de material folosit pentru construirea ei. De asemenea, utilajele noastre sunt moderne si eficiente, incat se pot lustrui si curata sau impermeabiliza inclusiv suprafete mari de pardoseala. De asemenea, foarte multa lume acorda o atentie deosebita materialelor de constructie de calitate superioara.

Reconditionarea pietrei naturale se face prin diferite metode si procedee, aplicand tehnici moderne si solutii adaptate suprafetei curatate. Impermeabilizarea are rolul de a proteja suprafata pietrei pentru a impiedica absorbtia apei sau a altor produse lichide care o pot degrada. Prin impermeabilizare este definitivat procesul de reconditionare a pietrei.

Procesul de impermeabilizare se bucura de o atentie sporita pentru a oferi un luciu cat mai indelungat suprafetei din piatra. Importanta este si intretinerea pietrei, proces ce trebuie facut la un interval regulat. Indiferent de cat de bine a fost intretinuta pardoseala dumneavoastra, in mod periodic este nevoie de un astfel de tratament special.

Este un lucru imbucurator faptul ca multa lume devine din ce in ce mai interesata de functionalitatea, aspectul si confortul propriei locuinte. In afara de acest lucru, proprietarii de companii sunt foarte interesati de acordarea unor servicii de calitate sporita.

Sunt necesare serviciile de slefuire si curatare pardoseli in contextul actual? Cu siguranta. Mai mult decat atat, putem spune faptul ca utilajele si substantele chimice folosite sunt moderne iar personalul este calificat si pregatit sa faca fata tuturor provocarilor.

Poti sa iti cureti, slefuiesti, lustruiesti marmura, mozaicul singur?

Curatarea marmurei sau a mozaicului iti vor lua foarte mult timp, iar la final sunt mari sanse sa nu fii multumit de rezultat. De ce? Pentru ca folosind produse din comert si un simplu mop cu o galeata nu vei reusi sa scoti toata murdaria dintre rosturi si nici petele acelea vechi care te obsedeaza de mult timp. Curatenia acestor suprafete pretentioase se poate face acasa, dar diferentele nu vor fi incredibile, iar proprietarul va admite ca a muncit foarte mult pentru niste rezultate care nici nu pot fi incadrate la mediocre.

Procesul de cristalizare este recomandat atunci cand vorbim de marmura, travertin sau mozaic. Chiar daca marmura, travertinul, pardoseala sau mozaicul au fost si sunt intretinute corespunzator, la un anumit interval de timp, aceste suprafete trebuie supuse procesului de cristalizare pentru a-si recapata stralucirea. Prin cristalizarea marmurei, porii pardoselii se vor inchide, iar astfel curatenia de intretinere va fi mult facilitata. Pe deasupra suprafata va fi durificata si micile zgarieturi vor fi indepartate.

Pentru procesul de curatare mecanizata piatra, marmura, gresie, travertin, va fi aplicata o solutie cu rol de protectie care ii da oferi un efect de luciu sau o solutie cu efect de matifiere cu care se va face impregnarea, iar apoi vor fi aplicate tratamente pentru fiecare tip de piatra in parte. Experienta si profesionalismul isi vor spune cuvantul si aici deoarece o mica greseala se va oglindi in aspectul pietrei in trei timpi si doua miscari, iar efectul poate fi ireversibil. 

In final va fi efectuata decaparea si curatarea suprafetelor, proces prin care toata murdaria si petele vor fi de domeniul trecutului, iar apoi va fi efectuata polisharea acestora pentru a le reda aspectul placut care v-a atras de prima data.

De ce sa apelezi la o echipa de profesionisti?

O firma specializata in curatenie are tot ce este necesar; echipa cu experienta si echipamente moderne. Fiecare om a fost atent instruit sa cunoasca fiecare proces si sa stie cum sa foloseasca echipamentele, dar mai ales produsele de curatenie. Anii de experienta din spatele lor vin ca o recomandare a serviciilor lor de succes.

Avantajele acestor servicii oferite de firma noastra, prin intermediul echipei de profesionisti sunt: o curatare civila si industriala a pavimentelor, o curatare mecanizata utilizand monodisc cu perie potrivita oricarui tip de paviment si decaparea suprafetelor din piatra, travertin, mozaic, marmura.

Serviciile de curatare marmura sunt oferite la cele mai inalte standarde pentru a face multumit fiecare client. Intretinerea unei astfel de suprafete cere timp si efort, dar mai ales peridiocitate in ceea ce priveste fiecare proces descris mai sus.

O firma specializata va avea grija ca procesele de curatare, impermeabilizare, spalare, polishare, cristalizare, lustruire si reconditionare sa fie facute de persoane profesioniste, care utilizeaza metode si tehnici adecvate contextului dat.

Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti, care mai intai de toate va efectua o expertiza a viitoarei lucrari pentru a putea raspunde intrebarilor venite din partea clientilor. Fiecare loc in care acesta isi desfasoara activitatea trebuie sa arate impecabil, de aceea va punem la dispozitie o gama larga de servicii de curatare a suprafetelor.

In ce constau procedeele de curatare, slefuire, lustruire marmura?

Marmura este o piatra naturala ce ofera pardoselii din caminul dumneavoastra o frumusete incomparabila, si este de dorit sa isi pastreze aspectul cat mai mult timp. Noi intelegem cat de important este aspectul pardoselii din marmura sau mozaic pentru dumneavoastra si va oferim servicii de cea mai buna calitate, pe care le dezvoltam si adaptam continuu pentru a va satisface exigentele.

Suprafata marmurei, a gresiei, mozaicului sau a travertinului este destul de sensibila si aceasta se poate sparge sau degrada usor. Desi aceste solutii pot fi gasite si in comert, procesul de lustruire marmura necesita atentie si trebuie realizat de oameni pregatiti, tocmai pentru ca rezultatul sa fie unul de durata. Prin serviciul de polish marmura, aceasta isi va recapata stralucirea. Fie ca vorbim de marmura sau mozaic, reconditionarea suprafetei de piatra va fi realizata de firma noastra. Scopul nostru este ca rezultatul sa multumeasca clientul si sa readucem stralucirea suprafetei de piatra.

Zgarieturile, arsurile si petele sunt indepartate, piatra naturala capatandu-si astfel stralucirea. Marmura este in general tratata prin sistemul plumbuirii care consta in slefuirea suprafetei, adaugand in ultimele faze ale slefuirii oxalat de plumb pentru a spori luciul rezultatului final. Stratul de plumb al suprafetelor uzate este problematic iar solutia acestei probleme o reprezinta cristalizarea, o operatiune chimico-fizica destul de simplu de efectuat care permite obtinerea urmatoarelor rezultate:

– cresterea luciului;

– indeparteaza microabraziunile.

– face ca suprafata sa devina rezistenta la actiunea acizilor;

– impiedica/ incetineste penetrarea murdariei lichide;

Cristalizarea reprezinta o transformare moleculara. Ceea ce nu se poate cere de la aceasta metoda, este eliminarea zgarieturilor si inciziilor. Pe langa marmura se mai pot trata si pardoseli de travertin, paladin sau granit. Cu scopul de a desfasura aceasta procedura in conditii optime, este absolut necesar ca pardoseala sa fie complet uscata, curata si fara reziduri de ceara. Daca stratul superficial al marmurei, prezinta un aspect poros sau prezinta incizii profunde, este necesara o slefuire a pardoselii cu discuri diamantate montate pe monoperie.

Ce inseamna intretinerea corecta a pardoselii?

Pentru a ne bucura cat mai mult de pardoselile noastre acestea trebuie ingrijite cu cea mai mare atentie. Ele trebuie curatate si spalate cat mai des pentru ca petele sa nu se invecheasca, dar mai ales lustruite si polishate pentru ca stralucirea, luciul lor sa nu se piarda in negura timpului si a utilizarii frecvente.

O intretinere corecta a pardoselilor, fie ele din gresie, marmura, travertin sau mozaic este esentiala pentru a mentine un aspect impecabil si presupune cunoasterea unor mici “secrete”. Daca procesele de curatare, slefuire, polishare, impermeabilizare si reconditionare nu sunt efectuate corespunzator, acestea pot duce la degradarea suprafetelor si deteriorarea lor in timp. Cel mai indicat este sa apelati la firme specializate, familiarizate cu diferite tehnici, pentru a duce la bun sfarsit aceste procese.

Fiecare proces in parte presupune tehnici si metode speciale de curatare si ingrijire, dar in special folosirea unor solutii si echipamente adecvate.

Suprafata marmurei, gresiei, mozaicului sau travertinului este destul de sensibila si aceasta se poate sparge sau degrada usor. Procesul de cristalizare este recomandat doar atunci cand vorbim de pardoseli de marmura, travertin sau mozaic.

Chiar daca marmura, travertinul, pardoseala sau mozaicul au fost si sunt intretinute corespunzator, la un anumit interval de timp si dupa o utilizare intensa aceste suprafete tind sa isi piarda aspectul lucios si de aceea trebuie supuse procesului de cristalizare pentru a-si recapata stralucirea.

Prin cristalizarea marmurei, porii pardoselii se vor inchide, curatenia de intretinere va fi facilitata, suprafata va fi durificata si micile zgarieturi vor fi indepartate. Casa dumneavoastra trebuie sa straluceasca mereu de curatenie, fie ca sunteti singuri in casa sau aveti musafiri.

Pardoselile trebuie sa fie mereu curate si sa straluceasca pentru ca imaginea firmei sau a casei sa fie una de bun gust si ingrijire corespunzatoare. Curatenia si igienizarea inseamna de fapt grija pentru cei care lucreaza sau locuiesc in acele spatii.

Cum se realizeaza impermeabilizarea?

– se spala suprafata cu un detergent special pentru aceasta piatra;

– se clateste bine si se lasa la uscat;

– se aplica prin pensulare sau pulverizare impermeabilizantul pentru apa si uleiuri, sau doar pentru apa;

– in functie de materialul tratat, este posibil sa fie necesare mai multe aplicari succesive, pana cand materialul nu mai absoarbe deloc substanta;

– se inlatura surplusul ramas neabsorbit;

– in cazul in care piatra pe care s-a aplicat substanta este luciosa, se freaca putin suprafata cu o carpa de lana, obtinandu-se astfel si o revigorare a luciului materialului protejat.

Curatarea, spalarea, lustruirea, cristalizarea si impermeabilizarea marmurei iti pot prelungi cu multi ani durata de viata a pardoselii si este bine sa apelezi la profesionisti pentru a nu o deteriora.  

Daca esti in cautarea serviciilor profesionale de curatare si lustruire marmura si piatra naturala, nu incerca tot ce iti trece prin cap, orice produs vazut la televizor sau metoda auzita din vecini. Nu risca frumusetea si durabilitatea unei pardoseli frumoase si valoroase, ci apeleaza la echipa de profesionisti de la StaffCleaning!

 

 

 

Related posts

Delta Studio devine furnizor exclusiv al brandului Laufen în România

Adina Meyers

Prinde oferta care te tine la inaltime!

Adina Meyers

Idei de usi de interior – pentru un plus de eleganta casei tale

Adina Meyers