LifeStyle

Cumparaturi relaxante cu Arctic, pana la finalul anului

Astfel, daca cumperi orice produs Arctic pana la finalul anului si nu esti sigura de alegerea facuta, desi esti multumita de performantele produsului, ai posibilitatea de a-l returna si iti vei primi banii inapoi. Trebuie doar sa suni la Call Center-ul Arctic Expert Line, in termen de cel mult 30 de zile de la data achizitiei produsului si echipa de service Arctic va veni si il va prelua de la domiciliu in maximum 5 zile lucratoare de la inregistrarea cererii tale. In urmatoarele 10 zile lucratoare banii iti vor fi returnati direct in cont sau prin mandat postal, Arctic ocupandu-se exclusiv de intreaga procedura de retur, fara a implica in niciun fel magazinul de unde a fost achizitionat produsul.

Poti beneficia de aceasta optiune indiferent de ce produs electrocasnic doresti sa achizitionezi pentru ca toate categoriile de produse Arctic fac parte din aceasta campanie, inclusiv electrocasnicele din noua gama Arctic TET cu Tehnologie de Economisire pe Termen Lung.

Prin aceasta initiativa derulata sub sloganul “Cumpara Arctic relaxat – 30 zile banii inapoi garantat”, Arctic isi doreste sa faca experienta de cumparare mai facila si mai relaxanta, oferindu-ti 30 de zile de ragaz, timp suficient sa te convingi ca ai facut alegerea potrivita si ca ai cumparat exact ce ti-ai dorit. Arctic este singura companie care ofera posibilitatea returnarii produsului in 30 de zile, cu garantia primirii banilor inapoi, pentru categoria de electrocasnice mari.

Pentru mai multe detalii despre initiativa “Cumpara Arctic relaxat – 30 zile banii inapoi garantat”  acceseaza www.arctic.ro/30zile.

Acum ai un motiv in plus sa cumperi produse Arctic!

Articole similare

Bucureşti, oraş artdeco

Adina Meyers

Clabucel prezinta Dero Prospetime Pura

Adina Meyers

Expozitia de pictura “Elemente” a artistei Valeria Diaconu

Adina Meyers