Home

Alege confortul mochetei in dormitorul tau

Confortul, senzatia de cadura si unitate pe care o ofera suprafetei aflate sub picioarele noastre, fac mocheta varianta potrivita pentru camerele destinate odihnei, si nu numai. Daca te gandesti sa mochetezi dormitorul, sau alta zona a locuintei tale, este bine sa iei in calcul factori care tin de materialul din care este realizata mocheta, rezistenta acesteia la uzura, pete si mascarea murdariei, modelul ei, care trebuie sa se asorteze cu restul amenajarii.

Din punct de vedere al texturii, mocheta se subimparte in urmatoarele categorii, oricare dintre acestea fiind potrivita pentru dormitor: mocheta cu firele rasucite ( twist ), cu fire in loop, cu finisaj de catifea-velur, tip saxony, Frize. Mocheta din lana prezinta cea mai buna rezistenta, pe cand mochetele realizate din poliamida primesc calificativul maxim cand vine vorba de conservarea aspectului, rezistenta la pete si mascarea murdariei. 

Deoarece mocheta ocupa toata suprafata podelei, culoarea si modelul acesteia are un puternic impact vizual, contribuind la intregirea armoniei decorului.  Mocheta este un element usor de integrat oricarui stil de amenajare, fie el rustic, clasic, modern, retro, art deco, dupa cum se poate vedea si din imaginle selectate in acest material.

Date contact: Flavia Lorena Irimescu – decorator interioare, telefon: 0747666473

Sursa imagini: http://www.pinterest.com 

Related posts

Klaus Iohannis: Starea de alertă va fi prelungită cu încă 30 de zile. Nu vor fi luate măsuri care să afecteze economia

Adina Meyers

Câștigă o unealtă Dremel Versa-Tip pentru proiectele tale de bricolaj

Adina Meyers

Cum amenajezi o baie într-o casă de lemn

Adina Meyers